MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο

Αγαπημένες περσινές παραστάσεις επιστρέφουν και τη φετινή σεζόν σε μεγάλα θέατρα της Αθήνας. Επίσης, σημαντικές συναυλίες πραγματοποιούνται στο επιβλητικό Ηρώδειο. Αυτά δεσπόζουν στην ατζέντα των προτάσεων εξόδου και ψυχαγωγίας γι’ αυτό το τριήμερο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ludovico Einaudi στο Ηρώδειο: Ο χαρισματικός πιανίστας επιστρέφει για δεύτερη φορά στην χώρα μας, με το πιάνο του και μία 11μελή ορχήστρα για μια ξεχωριστή συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Μας περιμένει μία εντυπωσιακή παλέτα ηχοχρωμάτων, που συνδυάζει στοιχεία ρομαντισμού, μπαρόκ, Ιταλικής folk και μινιμαλισμού.
Παρ. στις 21:00 στο Ηρώδειο

Active Member στο Stage Volume 1: Low Bap ορμή από μια μπάντα με μεγάλη διαδρομή, που μόλις ολοκλήρωσε το 18ο δίσκο τους, με τίτλο “Cosmos Alivas”. Με αφορμή αυτόν τον δίσκο σκάβουν έναν καινούριο δρόμο για να πορευτούν στη δεύτερη εποχή του γκρουπ, ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia.
Σάββατο στις 21:30 Στο Stage Volume 1 (Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι)

-Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Ηρώδειο: Μετά την πρώτη sold οut συναυλία, ο αγαπημένος τραγουδιστής επισκέπτεται ξανά το Ηρώδειο για ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη. Σαράντα χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τον Μίκη Θεοδωράκη στο Παρίσι, που οδήγησε στην επίσημη έναρξη της συνεργασίας τους το 1976, ο δημοφιλής ερμηνευτής με το ροκ στυλ συμπράττει επί σκηνής με την δεκαμελή Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης».
Κυρ. 21:00, στο Ηρώδειο

ΣΙΝΕΜΑ

Palo Alto: Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Gia Coppola, εγγονής του μεγάλου Francis Ford Coppola. Αμερικάνικος κινηματογραφικός ρεαλισμός σε μία ταινία με πρωταγωνιστές εφήβους που περνούν μέσα από την «άγρια πλευρά της ζωής».

1palo alto

ΘΕΑΤΡΟ

Priscilla στο Badminton: Μια επιτυχία της περσινής σεζόν, λόγω της ευχάριστης και λαμπερής της ατμόσφαιρας, επιστρέφει για λίγες παραστάσεις. Οι Γιώργος Καπουτζίδης, Φώτης Σεργουλόπουλος και Παναγιώτης Πετράκης παίζουν τρεις drag queens, οι οποίες πραγματοποιούν το δικό τους ταξίδι αυτογνωσίας καθώς διασχίζουν την έρημο της Αυστραλίας με ένα σαραβαλιασμένο λεωφορείο, που ονόμασαν Priscilla. Αναζητώντας την αγάπη και την φιλία, ανακαλύπτουν πολλά περισσότερα, από αυτά που ονειρεύονταν…

Παρ, Σαβ. 21:00, Κυριακή 20:00 στο θέατρο Badminton

Μεφίστο στο Εθνικό Θέατρο: Το προσωπικό γίνεται πολιτικό, σε μια παράσταση που αφηγείται την ιστορία ενός ηθοποιού που κρύβει πολλά μυστικά και αρνείται την αριστερή ιδεολογία του, προκειμένου να ανελιχθεί επαγγελματικά στη Ναζιστική Γερμανία. Πολλοί καλοί ηθοποιοί σε μια παράσταση, την οποία σκηνοθετεί ο Νίκος Μαστοράκης. Πέρσι ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Παρ, Σαβ. 20:00, Κυρ. 19:30 στο Εθνικό Θέατρο (Αγ. Κωνσταντίνου 22-24)

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b