MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πότε θα δείτε τις παραστάσεις «Ένας ήρωας με παντόφλες», «Ο Πουπουλένιος» κ.α. με μειωμένες τιμές

Ειδικές τιμές για τους θεατρόφιλους που θα προαγοράσουν τα εισιτήριά τους για κάποιες από τις πιο επιτυχημένες εμπορικές παραστάσεις προσφέρουν τα θέατρα Βρετάνια, Μουσούρη και Αθηνών. Οι προσφορές ισχύουν για συγκεκριμένες ημέρες και για προαγορά εισιτηρίων από τα καταστήματα Γερμανός έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Αναλυτικά οι ημερομηνίες για τις οποίες ισχύουν οι μειωμένες τιμές προπώλησης:
«Ένας ήρωας με παντόφλες» – Θέατρο Βρετάνια: Παρασκευή 10/10 στις 9 μ.μ, Σάββατο 11/10 στις 6 μ.μ. και Σάββατο 11/10 στις 9 μ.μ. / Τιμή εισιτηρίου: €14
Το πασίγνωστο έργο των Αλέκου Σακελλάριου & Χρήστου Γιαννακόπουλου σκηνοθετεί ο Γιάννης Μπέζος. Ο ίδιος κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ μαζί του θα είναι οι Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Τάσος Γιαννόπουλος, Κώστας Φλωκατούλας κ.α.

fon dimitrakis«Φον Δημητράκης»
– Θέατρο Μουσούρη: Τετάρτη 8/10 στις 7 μ.μ., Πέμπτη 9/10 στις 9 μ.μ. / Τιμή εισιτηρίου: €14
Το κορυφαίο έργο του Δημήτρη Ψαθά, που γράφτηκε μέσα στην περίοδο της Κατοχής και ανέβηκε το 1946 στην περίοδο του Εμφυλίου, είναι μια σπαρταριστή σάτιρα πάνω σ’ ένα επίκαιρο θέμα: το πάθος για εξουσία. Η παράσταση ανέβηκε και περσι με μεγάλη επιτυχία με τον Πέτρο Φιλιππίδη στον ρόλο του σκηνοθέτη και βασικού πρωταγωνιστή.

«Ο Πουπουλένιος» – Θέατρο Αθηνών: Τετάρτη 8/10 και Πέμπτη 9/10 στις 9 μ.μ. /Τιμή εισιτηρίου: €14
Η παράσταση που συζητήθηκε πολύ πέρσι και σημείωσε ρεκόρ προσέλευσης επαναλαμβάνεται με τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Νίκο Κουρή, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Γιώργο Πυρπασόπουλο.

«Η Πόρνη από πάνω» – Θέατρο Βρετάνια: Δευτέρα 13/10 στις 7 μ.μ. και Τρίτη 14/10 στις 9 μ.μ. /Τιμή εισιτηρίου: €10
Ο συγκλονιστικός μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη που ερμηνεύει η Κατερίνα Διδασκάλου έχει λάβει πολύ καλές κριτικές, επαναλαμβάνεται και φέτος

Εισιτήρια επίσης προπωλούνται και ηλεκτρονικά μέσω της www.tickethour.com
Τηλεφωνικά μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της tickethour: 2108938111

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα