Benicio del Toro: Γίνεται ο “βασιλιάς της κόκας” Escobar σε ένα ερωτικό θρίλερ (Trailer)
Ένας άντρας πάει διακοπές και γνωρίζει την κοπέλα των ονείρων του. Στη συνέχεια ανακαλύπτει ότι θείος της δεν είναι άλλος από τον Κολομβιανό αρχιεγκληματία και λεγόμενο “βασιλιά της κοκαΐνης” Pablo Escobar.

A
A
Στο θρίλερ “Escobar: Paradise Lost” o Nick (Josh Hutcherson από τις ταινίες The Hunger Games) πηγαίνει για να κάνει σερφ στην Κολομβία. Εκεί γνωρίζει την Μαρία και την ερωτεύεται σφόδρα. Μόνο που η Μαρία είναι ανιψιά όχι κάποιου τυχαίου, αλλά του Pablo Escobar, τον οποίο ερμηνεύει ο Benicio del Toro.
Σε μια σκηνή κλειδί για την εξέλιξη της ταινίας, ο Escobar πρέπει να σιγουρευτεί ότι μπορεί να εμπιστευτεί τον Nick, πράγμα που σίγουρα δεν είναι καλό για τον νεαρό και ερωτευμένο σέρφερ.
Η ταινία “Escobar: Paradise Lost” είναι μια γαλλική, ισπανική και βελγική παραγωγή και θα κάνει πρεμιέρα στην Ισπανία στις 15 Οκτωβρίου. Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Ιταλός Andrea di Stefano.
Δείτε το trailer:
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το UP FM Festival επιστρέφει στην Πάτρα με Παύλο Παυλίδη, Εθισμό και ελεύθερη είσοδο
Eurovision 2025: Ποιος θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στον τελικό
Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων: Ξεκινά την Πρωτομαγιά με πικ-νικ στην Ακαδημία Πλάτωνος – Όσα θα δούμε την 1η εβδομάδα
Μπαίνει στα δημοτικά το μάθημα της λογοτεχνίας
Πώς θα κάνεις το νερό σου σύμμαχο ευεξίας;
Όρνιθες: Η παράσταση του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει το καλοκαίρι στα ανοιχτά θέατρα
Ο Χορός των Πυρσών: Το μουσικό οδοιπορικό του Βασίλη Ρακόπουλου στο Μέγαρο
Πού και πότε θα γίνουν τα ανοιξιάτικα street parties του Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων
Στέγη: Ο Χιλιανός συγγραφέας Benjamin Labatut σε μια συζήτηση με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου
Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ στον Τραμπ: “Θα μείνεις στην ιστορία ως το μεγαλύτερο λάθος του αιώνα”