Δείτε τις 15 καλύτερες φωτογραφίες για τις συγκοινωνίες της Αθήνας
Τις 15 φωτογραφίες που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό των Συγκοινωνιών Αθηνών στο Facebook, θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι επιβάτες στα μέσα μεταφοράς της Αθήνας. Οι φωτογραφίες αυτές συνθέτουν την πρώτη κινούμενη έκθεση φωτογραφίας στην πόλη. Η έκθεση άνοιξε την Τετάρτη τις πύλες της στο Αμαξοστάσιο Αττικής των Οδικών Συγκοινωνιών και θα συνταξιδεύει με τα μέσα μαζικής μεταφοράς τους επόμενους μήνες.

A
A
Οι βραβευμένες φωτογραφίες εκτίθενται στα συγκοινωνιακά μέσα, σε σημεία προβολής, σε συρμούς, σταθμούς και οθόνες των μέσων σταθερής τροχιάς, καθώς και σε λεωφορεία και τρόλεϊ.
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 3.150 επιβάτες, που εστίασαν στα μέσα μαζικής μεταφοράς και αποτύπωσαν με τον φακό τους στιγμές των καθημερινών μετακινήσεών τους, τον περασμένο Ιούνιο.
Η επιτροπή που επέλεξε τους 15 νικητές συγκροτήθηκε από τον επίκουρο καθηγητή φωτογραφίας Αριστείδη Κοντογιώργη, την εικαστικό Βένια Μπεχράκη και τον διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Ελλάδος Ηλία Χατζηχριστοδούλου.








A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #171: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Καλοκαιρινοί έρωτες στη μεγάλη οθόνη: 10 ταινίες για να (ξανα)ερωτευτείτε
Σε αυτές τις αθηναϊκές αυλές και κήπους θα ξεχάσεις ότι είσαι στην πόλη
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 14-15 Ιουνίου
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτό το ΣΚ (14-15/06)
3+1 προορισμοί στη Στερεά Ελλάδα για οικογενειακές διακοπές
Πάμε Πειραιά! – Πάμε Δημοτικό; Το φεστιβάλ τέχνης, σκέψης και δημιουργίας του ΔΘΠ επιστρέφει με δωρεάν είσοδο
Τι κάνει ο Γουίλεμ Νταφόε σε μια ταβέρνα στην Αθήνα; Πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ των ΓΑΜΜΑΓΑΜΜΑ