MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
03
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι λέει η Cameron Diaz για τις γυμνές σκηνές της στο Sex Tape

“Δεν είμαι πραγματικά γυμνή. Είναι απλά ο πισινός μου”, δήλωσε γελώντας σε συνέντευξη της η Cameron Diaz. Η ξανθιά σταρ μίλησε στο Hollywood Reporter για την απόφασή της να πάρει μέρος σε μια κωμωδία με αποκαλυπτικές σκηνές της ίδιας, την ταινία Sex Tape.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ηθοποιός απαντάει στο ερώτημα, κατά πόσον η ταινία μετατρέπει το γυναικείο σώμα σε αντικείμενο. “Δεν γίνεται μετατροπή σε αντικείμενο.” υποστηρίζει η Diaz, η οποία πλέον έχει κλείσει τα 42 της χρόνια. “Αν το είχα κάνει άλλη εποχή, όταν ήμουν ένα νέο κορίτσι κι έβγαζα τα ρούχα μου, για να είμαι σέξι σε μια ταινία, αυτό δε θα μου φαινόταν σωστό. Για μένα, η ταινία μιλάει για δύο ανθρώπους που βρίσκονται σε μια σχέση γεμάτη με αγάπη και οι οποίοι, κάνοντας ένα παιχνίδι, δείχνουν πόσο αγαπιούνται μεταξύ τους.”

Στην ταινία, που θα βγει στην Ελλάδα στις 21 Αυγούστου, η Cameron Diaz και ο κινηματογραφικός της σύζυγος Jason Segel ελπίζουν ότι θα αναθερμάνουν το γάμο τους με ένα sex tape, για να το μοιραστούν τελικά με φίλους και συναδέλφους και να μπλέξουν όλη την οικογένεια. Καθώς η ταινία αναφέρεται σε μια σχέση που έχει φθαρεί με τα χρόνια, η Diaz δίνει και μερικές συμβουλές, για το πώς θα παραμένει ο έρωτας θερμός μετά από αρκετά χρόνια.

Κλειδί για την Cameron είναι η επικοινωνία: “Δεν πρέπει να κάθεσαι χωριστά και να σκέφτεσαι: Μακάρι να κάναμε περισσότερο σεξ. Πρέπει να επικοινωνείς αυτό με το ένα πρόσωπο, που κάνεις σεξ μαζί του”.

Η ταινία θα βγει στην Ελλάδα στις 21 Αυγούστου και θα είναι διάρκειας 90 λεπτών.

Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Στα Grammys ακούστηκε δυνατά: «Κανείς δεν είναι παράνομος σε κλεμμένη γη»
Art & Culture
Η Καμεράτα με τον «Καντίντ» γνώρισε την αποθέωση
Art & Culture
Τι θα δούμε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου το καλοκαίρι του 2026
Art & Culture
Γιατί η Ηρώ Μπέζου και ο Χρήστος Θάνος συνεργάζονται για έβδομη φορά;
Art & Culture
Onassis Dance Days ’26: Στη σφαίρα του βαθιά προσωπικού
Αφιέρωμα
Ηλέκτρα Εντός: 4 λόγοι για να (ξανα)δεις την παράσταση του Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία
Επίκαιρα
Stop Scrolling: Από το Paris Fahion Week μέχρι τη Βιολάντα, ένα scroll απόσταση
Επίκαιρα
«Ανακαινίζω-Νοικιάζω»: Νέα κίνητρα με επιδότηση έως 90%
Art & Culture
Μια παράσταση για εκείνους που πήγαν για τσιγάρα και δεν ξαναγύρισαν ποτέ
Επίκαιρα
Αίγινα: Απολύτως ακατάλληλο για κάθε χρήση το νερό – Οι συστάσεις της Περιφέρειας
Επίκαιρα
Από βιντεοκλήσεις μέχρι memes: Το 97% αλληλεπιδρά με την οικογένειά του ψηφιακά
Art & Culture
Ημέρες ART/TECH by COSMOTE Telekom: Ένα τριήμερο φεστιβάλ για μία “νέα” τέχνη