MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το 6ο Athens School Festival στην Τεχνόπολη με ελεύθερη είσοδο

Για 6η χρονιά ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και η Τεχνόπολη συνδιοργανώνουν το Φεστιβάλ Μαθητικών Συγκροτημάτων, από τις 4 έως τι 5 Ιουλίου.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Μετά τα live τους στα Πολιτιστικά Κέντρα του Δήμου Αθηναίων από Δεκέμβριο μέχρι και Απρίλιο, μαθητικές/φοιτητικές μπάντες μοιράζονται μια συναρπαστική εμπειρία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Με το σύνθημα «Κάνε τη διαφορά. Μίλα ΤΩΡΑ!» οι νέοι της πρωτεύουσας συμμετέχουν στο 6ο Athens School Festival 2014 και με τα τραγούδια τους στέκονται ενάντια στο φαινόμενο των καιρών, στο Bullying, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό και την ενδοσχολική βία.

Παρασκευή 4 Ιουλίου
PURPLE STRINGS
FM
SHUTTERS
BAZZINGA
SAVE SEX
VIOLENT CARTOONS
ACE OF HEAVEN
SIMPLEFAST
REPTILE
THE MOUND
Guest: ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ

Σάββατο 5 Ιουλίου
JUNK BOX
GED JAMESON
THE UNIQUES
INSIDE OUT
ROCKAMORA
EVAGELOS KDM
BOMBING THE AVENUE
CAFROCK ASSUS
RAISIN LEVEL
FACELESS MASS
Guest: ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣ

Το Athens Live School Festival δημιουργήθηκε το 2009. Απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου αλλά και φοιτητές. Έχει διάρκεια ολο το χρόνο, ξεκινώντας με τις δηλώσεις συμμετοχής και τις ακροάσεις στη συνέχεια συναυλίες σε πολιτιστικά κέντρα και βέβαια το αποκορύφωμα με την μεγάλη συναυλία στη Τεχνόπολη στο τελευταίο 10ήμερο του ΙΟΥΝΙΟΥ μετά το τέλος των εξετάσεων όπου συμμετέχουν Μπάντες απο όλα τα σχολεία.

Info
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
04 – 05 Ιουλίου 2014
Ώρα:19:00

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b