MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Astir Club tennis open 2014: τουρνουά τένις με φιλανθρωπικό σκοπό στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Το ξενοδοχείο Astir Palace προκηρύσσει το ετήσιο τουρνουα τένις ανδρών-γυναικών από τις 20 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Astir Palace Sport club και σε 3 γήπεδα συνθετικού χλοοτάπητα.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Oι κατηγορίες του τουρνουά είναι οι εξής:
• Μονό ανδρών
• Μονό γυναικών
• Διπλό ανδρών
• Διπλό μεικτό

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 20 Ιουνίου και η τελετή λήξης των αγώνων στις 13 Ιουλίου. Οι αγώνες θα αρχίζουν τις καθημερινές στις 18.00 και Σάββατο/Κυριακή στις 21.00

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας και αποστολή με fax ή με email καθώς και τηλεφωνικά στο 2108901795. Για πληροφορίες σχετικά με εκπρόθεσμες δηλώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον επιδιαιτητή στο τηλέφωνο 6974377830.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 35€ για μια κατηγορία και 10€ για κάθε επιπλεον κατηγορία. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα αποδοθεί στα φιλανθρωπικά ίδρυματα «Παιδικό Χωριό SOS Βάρης» και «Χαμόγελο του Παιδιού» με σκοπό την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου τους.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ
Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στις 18 Ιουνίου και ώρα 11.00 στις εγκαταστάσεις του Astir Palace Sport Club.

ΕΠΑΘΛΑ
Έπαθλα θα απονεμηθούν στους δυο πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Το τουρνουα θα διεξαχθεί βάση των διεθνών κανονισμών που προβλέπονται από την ITF. Οι αγώνες θα διεξάγονται στα δυο νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας με 1-1 σετ, ο νικητής θα προκύπτει μετά από tie break στους 10 πόντους με διαφορά δυο πόντων. Στη κατηγορία των μονών θα διεξαχθεί και τουρνουά δεύτερης ευκαιρίας. Οι αθλητές οφείλουν να επικοινωνούν με την γραμματεία των αγώνων από την επομένη της κλήρωσης για να ενημερωθούν πότε αγωνίζονται. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6974377830. Αθλητής, ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν θα είναι παρών μετά από 15 λεπτά θα χάνει τον αγώνα και ο
αντίπαλος του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walk over. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε προπονητές καθώς και σε πρώην/νυν αθλητές. Σε περίπτωσηαδυναμίας προσέλευσης σε προγραμματισμένο αγώνα, πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους. Η φροντίδα της υγείας του κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής τους στους αγώνες βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο. Η γραμματεία των αγώνων διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του τρόπου διεξαγωγής και ημερομηνίας των αγώνων.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ
Μετά την ολοκλήρωση των τελικών θα ακολουθήσει η απονομή των επάθλων και δεξίωση.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ
Διευθυντής αγώνων: Βαρέλης Λευτέρης
Επιδιαιτητής αγώνων: Καλάβριας Μενέλαος
Γιατρός αγώνων: Τριανταφύλλου Γιώργος

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b