
A
A
Όμως, η ίδια η ηθοποιός, σε δηλώσεις που έκανε αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός sequel. Η Jolie, ερωτώμενη για το αν θα ξαναπαίξει το ρόλο, δεν έκλεισε το θέμα: “Εϊχε πολύ πλάκα. Ίσως να έχω την ευκαιρία να την παίξω ξανά”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, η οποία χτες έγινε 39 ετών.
Μέχρι στιγμής η ταινία έχει φέρει εισπράξεις των 75 εκατ. δολαρίων εντός της Αμερικής. Σε αυτά πρέπει να προσθέσει κανείς και άλλα 100 εκατ. από τους κινηματογράφους του υπόλοιπου κόσμου, σε μία ταινία που παίζεται μόλις μία εβδομάδα.
Τα νούμερα, λοιπόν, μόνο θετικά είναι για την πιθανότητα ενός sequel. Το θέμα είναι κατά πόσον η ιστορία σηκώνει μια δεύτερη ταινία.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φεστιβάλ «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2025»: Οι δωρεάν εκδηλώσεις της εβδομάδας 4-10/7
Ζήστε το απόλυτο καλοκαιρινό reset με την Technogym & τα Brown Hotels
Το Κύπελλο Μπρεάλ του Σπύρου Λούη ξανασυστήνεται στο κοινό
Cats: Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber επιστρέφει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Από το σινεμά στην Αρχιτεκτονική: Ένα αρχιτεκτονικό γραφείο της Κυψέλης γιορτάζει τη δύναμη των ιδεών μέσω ενός δημιουργικού διαλόγου
Ο Κώστας Χατζής συναντά την Ελπίδα – Δύο συναυλίες στην Αθήνα
Λάκης Λαζόπουλος: «Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έδωσε άλλη διάσταση στο ελληνικό τραγούδι»
Νέοι συγγραφείς συναντούν το αρχαίο δράμα στη Μικρή Επίδαυρο
Δεν πήγα στην συναυλία του ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ και δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι
Συνταγή για εύκολο και υγιεινό παγωτό με 3 μόνο υλικά