MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

The Meet Market μετά μουσικής και εκλογών

Πάντα πιστό στο πνεύμα των ημερών το Meet Market θα διεξάγει τις δικές του εκλογές, το Σάββατο 10 και την Κυριακή στις 11 Μαΐου, στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων που βρίσκεται στην αρχή του πεζόδρομου της Ερμού στο Θησείο.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Στον υπέροχο καταπράσινο κήπο του Σ.Ε.Α. μπορείτε επίσης να ψηφίσετε έναν ή και δυο ή και τρείς, από τους 50+ πάγκους που σας εντυπωσίασε περισσότερο είτε λόγω παρουσίασης είτε λόγω του ιδίου του προϊόντος ή της υπηρεσίας. Την ψήφο σας την ρίχνετε στην κάλπη που θα είναι τοποθετημένη στο κεντρικό ταμείο. Κάθε 3 ώρες θα γίνεται καταμέτρηση και τα αποτελέσματα θα γράφονται στον ειδικό πίνακα.

outdoorsΤο Meet Market παράλληλα με τον εκλογικό αγώνα, θα έχει τους αγαπημένους του dj’s να παίζουν live dj’sets όλο το σαββατοκύριακο , θα έχει free δωράκια για όποιον έρθει να παίξει στο κεντρικό ταμείο, θα έχει παιδικό παιχνίδι «ο Παιζώ-δρομoς της Ερμού» από της αγαπημένες «Πυγολαμπίδες» και μαζί με όλα αυτά μπορείτε να απολαμβάνετε την πιο ωραία θέα της Ακρόπολης με τη συνοδεία δροσιστικών cocktails!

Info
Σάββατο 10 & Κυρακή 11 Μαΐου
13:00 – 23:00 κάθε μέρα
Ερμού 134-136 Aθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b