MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ταξιδιώτες στο χρόνο! στο TEDx University of Piraeus στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Mε θέμα το χρόνο και τίτλο “Time Voyagers” θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου για δεύτερη χρονιά το TEDx University of Piraeus στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Ένα συνέδριο αφιερωμένο στην εξέλιξη των ιδεών στον χρόνο. Στις πράξεις του παρελθόντος που μας κάνουν τους ανθρώπους που είμαστε σήμερα. Στις ιδέες του σήμερα που θα αποτελούν μεγάλα επιτεύγματα στο μέλλον. Στις αποφάσεις, στα όνειρα, και στις πράξεις που κάνουμε σήμερα για να φτιάξουμε το δικό μας αύριο. Ομιλητές από το χώρο της επιστήμης, των επιχειρήσεων της τεχνολογίας, της τέχνης, της δημοσιογραφίας και του θεάματος μας ταξιδεύουν στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Τα διδάγματα και οι εμπειρίες του παρελθόντος υποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο χτίζουμε το καταλληλότερο για εμάς «αύριο».

Για όσους δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους, θα υπάρχει live streaming έτσι ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τις ομιλίες. Τη ζωντανή αναμετάδοση μπορείτε να δείτε είτε από τον πολυχώρο poets and crimes στο κέντρο της Αθήνας ώρες 11.00 με 18.00, είτε από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (αίθουσα 002) ώρες 11.00-15.00 είτε ακόμα και από το σπίτι σας από τον υπολογιστή σας!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις