Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος “στέλνει” την “Ωραία Κοιμωμένη” σε καλοκαιρινή περιοδεία
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΈνα υπέροχο παιδικό έργο που υπογράφουν η Ξένια Καλογεροπούλου και ο Θωμάς Μοσχόπουλος, αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. Η παράσταση “Η κοιμωμένη ξύπνησε” θα παρουσιαστεί φέτος το καλοκαίρι σε διάφορα φεστιβάλ της χώρας.
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΤο έργο προσεγγίζει μ’ έναν αλλιώτικο τρόπο το γνωστό παραμύθι «Η Ωραία Κοιμωμένη». Αυτήν τη φορά η Ωραία Κοιμωμένη ξυπνά στη σημερινή εποχή, σ’ έναν κόσμο χωρίς νεράιδες, πύργους και πριγκιπόπουλα. Σ’ έναν κόσμο με αυτοκινητοδρόμους, τηλεόραση και κινητά τηλέφωνα.
Στο πλαίσιο του Θεάτρου αλληλεγγύης για παιδιά, που εφαρμόζεται εδώ και 12 χρόνια από το θέατρο του Νέου Κόσμου, θα υπάρξει μέριμνα και συνεργασία με διάφορους φορείς ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την παράσταση δωρεάν ένας αριθμός παιδιών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν εισιτήριο.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Οι Model/Actriz έρχονται στο AN Club για ένα ηλεκτρισμένο live
Sold out το «Ταξίδι στο Φως» του Σταυρού Ξαρχάκου στον Λυκαβηττό
ΚΟΙΝΩΝΩ Festival 2026: Πέντε ημέρες τέχνης και δράσεων στους περιστεριώνες της Τήνου
Free City: 20 δωρεάν εκδηλώσεις για διασκέδαση την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου
Ραντεβού στα Σινεμά #10: Θερινό Στέλλα στην Κυψέλη, την πιο σινεφιλ γειτονιά
Θέατρο, μουσική, σινεμά: Πού βγαίνουμε στην Αθήνα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου
Αποχαιρέτησε τον Αύγουστο με μαραθώνιο Scream: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Φανουρόπιτα: Το έθιμο και η παραδοσιακή συνταγή με 9 υλικά
Η μουσική ως εμπειρία Ευδαιμονίας στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου
«Λυσιστράτη» από το ΚΘΒΕ: Οι σταθμοί της περιοδείας στην Αττική