Όλη η Κρήτη με την παράδοση και τα προϊόντα της, στην Τεχνόπολη!
Η Κρήτη με την μοναδική της κληρονομιά και τα εκλεκτά περιζήτητα προϊόντα της “ανεβαίνει” για 4 μέρες στην Αθήνα, μέσα από τη 2η Παγκρήτια έκθεση με τίτλο “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση”, που θα πραγματοποιηθεί από 28 έως 31 Μαρτίου στην Τεχνόπολη.

Monopoli Team
27.03.2014
A
A
Η έκθεση απευθύνεται τόσο σε εμπόρους όσο και στο κοινό και τα προϊόντα που θα παρουσιάζει έχουν να κάνουν με την παραγωγή, τη βιομηχανία, την επιχειρηματικότητα, την υγεία, τις υπηρεσίες, τη διατροφή, τον τουρισμό, τον πολιτισμό του νησιού.
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν επίσης παράλληλες εκδηλώσεις που θα αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης και θα φωτίσουν τις εξαιρετικές της πτυχές στον πολιτισμό, τη γαστρονομία και τον τουρισμό.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ 3 ευρώ
Για παιδιά έως 12 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
Η έκθεση θα λειτουργεί Παρασκευή έως Κυριακή από τις 11:00 έως τις 21:00 και τη Δευτέρα από τις 11:00 έως τις 19:00.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Πρεμιέρες: Ισπανική επέλαση στις αίθουσες
Φεστιβάλ Ποίησης της Μεσογείου στην Αθήνα, με Λόρκα και Ελύτη
“Ο Γιώργος του Κέδρου”: Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για ελεύθερη προβολή online
Musical Theatre School: Η νέα εποχή στην εκπαίδευση του μιούζικαλ στην Ελλάδα
Γιώργος Κεβρεκίδης: Ο Έλληνας καλλιτέχνης προσκεκλημένος της Salt Research Instanbul
Ο Κύριος Βρομύλος στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης
Η Ήμερη του Φ. Ντοστογιέφσκι στο Θέατρο Σφενδόνη
«Ηλιοτρόπια στο Σκοτάδι και στο Φως»: Μια έκθεση για την επαναπρόσληψη των αισθήσεων στο Μουσείο Αγγελική Χατζημιχάλη
Η Ταράτσα του Φοίβου: Φινάλε τον Οκτώβριο με καλεσμένους – έκπληξη
COSMOTE TV: Νέα τηλεοπτική σεζόν με blockbusters, all-star cast σειρές και το πολυαναμενόμενο «Ριφιφί»