MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο

Ένα πλούσιο 3ήμερο με έξτρα μπόνους την αργία της Καθαράς Δευτέρας! Τα αποκριάτικα γλέντια κορυφώνονται με πολλά μασκέ πάρτυ μασκέ αλλά και λαϊκά ξεφαντώματα. Οι θεατρόφιλοι μπορούν να επιλέξουν μια από τις πλούσιες παραγωγές που ανεβαίνουν στις σκηνές του Εθνικού, του Παλλάς και του Badminton. Ενώ και οι σινεφίλ δεν θα μείνουν παραπονεμένοι!

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΣΙΝΕΜΑ
Πατέρας και γιος: Μια πολύ συγκινητική ιαπωνική ταινία, που κέρδισε το Βραβείο Κριτικής Επιτροπής στις Κάννες το 2013, θέτει ερωτήματα γύρω από τη σχέση γονέων- παιδιών έρχεται από την Ιαπωνία. Δύο γονείς μαθαίνουν μια αλήθεια που τους σοκάρει: έγινε ένα μπέρδεμα στο μαιευτήριο και πως το παιδί που μεγάλωναν δεν είναι το βιολογικό τους παιδί. Ποιό είναι το πραγματικό παιδί; Το βιολογικό ή αυτό που μεγαλώνεις;

Philomena: Άλλη μια πολύ σημαντική (υποψήφια για όσκαρ) ταινία με γονιό που αναζητάει το παιδί του. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με λάθος στο μαιευτήριο, αλλά με μια συστηματική δράση μιας μονής, που πουλούσε παιδιά ανύπαντρων κοριτσιών σε πλούσια ζευγάρια, που ήθελαν να υιοθετήσουν. Μια μητέρα (η σπουδαία Τζούντι Ντεντς) πολλές δεκαετίες αργότερα, ψάχνει το παιδί της, που είχε δοθεί σε υιοθεσία όταν ήταν μικρή. Κι ένας δημοσιογράφος την βοηθάει, αποκαλύπτοντας το σκάνδαλο.


ΘΕΑΤΡΟ

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε στο Εθνικό: Το έργο του πολύ σημαντικού συγγραφέα Λουίτζι Πιραντέλλο, που διερευνά το πόσο σχετική είναι η αλήθεια, μέσα από τη σύγχρονη ματιά της σκηνοθεσίας του Δημήτρη Καραντζά. Ένα πολύ δυνατό καστ, με σπουδαίους ηθοποιούς, όπως ο Κώστας Μπερικόπουλος, ο Μηνάς Χατζησάββας, η Ξένια Καλογεροπούλου κ.α.
Πα ως Κυ: 20:30 στο Εθνικό Θέατρο
Διαβάστε κριτική για την παράσταση Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε

Συρανό Ντε Μπερζεράκ στο Παλλάς: Το τόσο αγαπητό στον κόσμο και πασίγνωστο ποιητικό μελόδραμα του Ροστάν σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα. Ο ποιητής με τη μεγάλη μύτη και τη μεγάλη καρδιά κι ένας έρωτας, που μένει στην ιστορία (της τέχνης), γιατί μένει πάντα στη σφαίρα του ανεκπλήρωτου πόθου. Μια παράσταση με ωραίες εικόνες και συναισθήματα που ξεχειλίζουν. Και με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (Συρανό) και Όμηρο Πουλάκη (Κριστιάν) να ξεχωρίζουν με τις σπουδαίες ερμηνείες τους.
Πα-Σα: 20:30, Κυ:20:00 στο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5)

Cats στο Badminton: Χιουμοριστικά και παιχνιδιάρικα ποιήματα που έγραψε ο T. S. Eliot για τις γάτες και την «κουλτούρα» τους αποτέλεσαν τη βάση για ένα από τα διασημότερα μιούζικαλ, το Cats του Andrew Lloyd Weber. Ένα πολύ διάσημο τραγούδι, το Memory, αισθητική με άρωμα από 80’s και άρτια ερμηνευμένα τραγούδια και χοροί.
Πα: 20:30 Σα-Κυ: 16:00, 20:30 στο Badminton

ΜΟΥΣΙΚΗ
Κωστής Μαραβέγιας στο Passport: Ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής έρχεται με ακουστικά όργανα και ρεμπετο-τυμπανοκρουσίες και προσκαλεί το κοινό να χορέψει, να τραγουδήσει και να μερακλώσει σε μια ρεμπετάλ βραδιά.
Passport (Καραΐσκου 119)- Κυ 21:30

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΤΥ
Η τελευταία σας ευκαιρία να ξεφαντώσετε μασκαρεμένοι! Δείτε εδώ πού γίνονται τα πιο εκκεντρικά και ευφάνταστα αποκριάτικα πάρτι της Αθήνας.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b