MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
29
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φτιάξε το δικό σου εξώφυλλο για το νέο cd του Φίλιππου Πλιάτσικα!

Μια μοναδική ευκαιρία να σχεδιάσουν οι ίδιοι το εξώφυλλο του νέου cd «Η άλλη πλευρά του μπλε», θα έχουν οι φίλοι του Φίλιππου Πλιάτσικα.Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, μέσα από ένα ολοήμερο happening που θα πραγματοποιηθεί στο Public Συντάγματος, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από στένσιλ και χρώματα, να φτιάξουν και να υπογράψουν ένα μοναδικό, χειροποίητο εξώφυλλο του νέου cd, που θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία στις 10 Μαρτίου.

Monopoli Team

Ραντεβού στο Public της πλατείας Συντάγματος λοιπόν, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί, μέχρι τις 8 το βράδυ, για ένα μοναδικό event που θα μας μετατρέψει μια για πάντα σε καλλιτέχνες!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι ίδιοι οι ακροατές θα δημιουργήσουν μοναδικά εξώφυλλα για cd του αγαπημένου τους καλλιτέχνη, για μια συλλεκτική έκδοση που θα σφραγίσει με πρωτότυπο τρόπο το ξεχωριστό νέο album του Φίλιππου Πλιάτσικα, με νέα τραγούδια αλλά και αποσπάσματα από την ευρωπαϊκή του περιοδεία για την μουσικοθεατρική παράσταση “The other side of Greece”. Μια παράσταση σε σκηνοθεσία του Στάθη Λιβαθινού, που φιλοδοξεί να προβάλει στο διεθνές κοινό τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό, μέσα από τη μουσική και τη λογοτεχνία.

Στο διπλό CD και το DVD που θα το συνοδεύει, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, συναντά καταξιωμένους μουσικούς από το εξωτερικό, όπως οι Ολλανδοί The Nits, o Gordon Gano (Violent Femmes), η Liset Alea (Nouvelle Vague), ο Jahcoustix αλλά και Ελληνες συνοδοιπόρους, όπως ο Μπάμπης Στόκας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Πετρολούκας Χαλκιάς, ο Νικήτας Κλιντ, η Γεωργία Νταγάκη, ο Gautier.

Στην έκδοση συμμετέχουν ο ηθοποιός Γιώργος Χωραφάς, η Κάτια Γέρου, ο Δημήτρης Ήμελλος, ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Νάντια Σπηλιωτοπούλου, μέσα από απαγγελίες ποιημάτων των Καβάφη, Ελύτη, Σεφέρη, Πολέμη.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Η «Ιεροτελεστία» στο Εθνικό, η Ορχήστρα Εγχόρδων του Φεστιβάλ Λουκέρνης στο Μέγαρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Art & Culture
Ημέρες ART/TECH by COSMOTE Telekom: Ένα τριήμερο φεστιβάλ για μία “νέα” τέχνη
Εκδηλώσεις
Σπουδές στη Γαλλία 2026: Η μεγάλη έκθεση του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος επιστρέφει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 27 Ιανουάριου
Εκδηλώσεις
Free City: 8 εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Η «Χαμένη Άνοιξη» του Τσίρκα επιστρέφει & ο Χατζιδάκις συναντά το θέατρο - Όσα θα κάνουμε σήμερα στην πόλη
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Θέατρο, χορός, συναυλίες: Πού θα πάμε και τι θα δούμε αυτό το ΣΚ;
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όσα κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα (24-25/01)
Εκδηλώσεις
«Ιβάνοφ» σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, ο Στάθης Λιβαθινός σκηνοθετεί την «Ντάμα Πίκα» - Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Μαύρη Γαλότσα: Η κωμωδία της Βάσιας Αργέντη ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα
Going Out
Οι Ημέρες ART/TECH από την COSMOTE TELEKOM έρχονται στην Τεχνόπολη και ξέρουμε τι θα κάνεις (δωρεάν) αυτό το ΠΣΚ