O Bradley Cooper καλεσμένος του Obama σε δείπνο για χάρη του Φρανσουά Ολάντ
Μεγαλεία για τον Bradley Cooper. Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός θα παρευρεθεί σε δείπνο με τον πρόεδρο της χώρας του Barack Obama και τη σύζύγο του Michelle μαζί με άλλους 349 καλεσμένους. Το δείπνο αυτό γίνεται στο Λευκό Οίκο προς τιμήν του Γάλλου προέδρου Francois Hollande.

A
A
Άλλοι καλεσμένοι θα είναι ο σατιρικός Stephen Colbert, ο παραγωγός J.J. Abrams, ο επικεφαλής του CNN Jeff Zucker, η ηθοποιός Julia Louis-Dreyfus, ο CEO της Viacom Philippe Dauman κ.α.
Ο Cooper έχει θερμές σχέσεις με τους Γάλλους, καθώς βρέθηκε στο Παρίσι για την πρεμιέρα του Οδηγού Διαπλοκής στις 3 Φεβρουαρίου- πριν 9 μέρες. Επίσης, έδωσε συνέντευξη σε Γάλλους δημοσιογράφους μιλώντας τους στα γαλλικά, κάτι που σίγουρα δεν αφήνει ασυγκίνητους τους Γάλλους. Όταν ρωτήθηκε για το αν περιμένει να πάρει το Όσκαρ, απάντησε ότι δεν νομίζει πως θα το πάρει.
Όσο για τον Γάλλο πρόεδρο, ο οποίος στη χώρα του συναντά σκληρή κριτική, βρήκε πολύ ζεστό κλίμα στη συνάντηση του με την οικογένεια Obama. Σε αυτό βοήθησαν και τα άψογα αγγλικά του Hollande.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Eurovision 2025: «Τέλος» οι σημαίες της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας από τη σκηνή
Πρωτομαγιά: Τι ισχύει με λεωφορεία και τρόλεϊ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Περιορισμοί, υπολογισμοί και αυτόματη ακινησία
Σε πρώτο πρόσωπο: Θάνος Κόνιαρης, ηθοποιός
Εθελοντική αιμοδοσία από το Bloode και την NBG Pay
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 30 Απριλίου
Στο “Flow” το Ευρωπαϊκό Βραβείο Lux 2025
H Τάμτα στο BBC London με το τραγούδι «Khorumi»
Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών: Συναυλία για τα 80 χρόνια από τη λήξη του Β’ Παγκόσμιου Πόλεμου στο Μέγαρο
Ίδρυμα Ωνάση: 162 χρόνια από τη γέννηση του Καβάφη με ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους στο Onassis YouTube Channel