MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
17
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Chocolating 2014: Γιορτή σοκολάτας στο Astir Palace!

Στις 14-16 και 21-23 Φεβρουαρίου, μια αγαπημένη γιορτή σοκολάτας επιστρέφει στο Astir Palace Resort. Ο λόγος για το Chocolating, όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές γλυκές στιγμές με μπόλικη δόση σοκολάτας.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Οι pastry chefs Φραντζέσκος Σώζος από τον Αστέρα Βουλιαγμένης και Δημήτρης Χρονόπουλος από τη Valrhona δημιουργούν το πλέον ιδανικό μέρος για τους εραστές της σοκολάτας. Στο Chocolating μπορείτε να ανακαλύψετε μυστικές σοκολατένιες συνταγές και να γευτείτε λιχουδιές σε ένα ζεστό περιβάλλον από σοκολάτα. Επισκεφτείτε τις εκδηλώσεις του Chocolating με φίλους, αγαπημένους αλλά και οικογενειακώς και δείτε από κοντά τη “ζωντανή” κατασκευή των σοκολατένιων δημιουργίων από τους σεφ.

chocolating-3Σοκολατένιο σπίτι με πολλές εκπλήξεις, μπουφέ με σοκολατένιες γεύσεις, τρούφες, συντριβάνια σοκολάτας, σοκολατένια ροφήματα, ποτά και κοκτέιλ με συστατικά σοκολάτας αλλά και συνδυασμούς με σοκολάτα και κρασί, σοκολάτα χωρίς ζάχαρη και διαγωνισμούς, είναι όλα όσα σας περιμένουν στο Chocolating. 

Σε ό,τι αφορά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, o executive chef Στράτος Καλαθάκης έχει ετοιμάσει ένα θεματικό μενού στην τιμή των €57 ανά άτομο, στο εστιατόριο Grill Room. Επίσης, τα Σάββατα 15 και 22 Φεβρουαρίου, από τις 14.00-16.00, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια σοκολάτας από τον pastry chef Φραντζέσκο Σώζο. Για μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, στο Astir Palace Resort μπορείτε να απολαύσετε διαμονή σε grand deluxe δωμάτιο από 155€ που περιλαμβάνει καθημερινό πρωινό στο δωμάτιο, σοκολατένιες απολαύσεις και κρασί στο δωμάτιο, δωρεάν είσοδο στο Chocolating για δύο άτομα, κουπόνι προσφοράς για το Arion Spa για 2 άτομα στην προνομιακή τιμή των 150€.
Info:
Το Chocolating θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του εστιατόριου Grill Room στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, με τιμή εισόδου 13€ το άτομο και 8€ για τα παιδιά από 5 έως 12 ετών. Το κόστος για τα σεμινάρια σοκολάτας συμμετοχής είναι 30€ το άτομο, τιμή που περιλαμβάνει και την είσοδο στο Chocolating.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 210 8902000

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Ποίησης της Μεσογείου στην Αθήνα, με Λόρκα και Ελύτη
Εκδηλώσεις
Μαγευτικές μελωδίες από την Ελλάδα και τον Πόντο: Μία μουσική βραδιά με ελεύθερη είσοδο στο Ελληνικό
Εκδηλώσεις
«Ορέστεια», Dhafer Youssef live, αυλαία για τα ODYSSEY pool parties - Όσα θα κάνουμε σήμερα
Βιβλία
Από τα ράφια… στις προθήκες: Ξενάγηση για το ευρύ κοινό στην Εθνική Βιβλιοθήκη
Εκδηλώσεις
Ο Μίνως Μάτσας ενώνει κόσμους στο Ηρώδειο, ο "ονειροπόλος" APON κλείνει το tour του στην Τεχνόπολη - Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Ο Πάνος Βλάχος με 'χωρίς πρόγραμμα' στο Θέατρο Βράχων, ο Κωνσταντής Πιστιόλης στήνει ένα γλέντι στην Τεχνόπολη - Όσα θα κάνουμε σήμερα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Hot or Not #184: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Plisskën, Off The Hook Festival, η Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο - Όσα δεν θες να χάσεις αυτό το ΣΚ
Εκδηλώσεις
Free City: 10 δωρεάν εκδηλώσεις αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
15 μεγάλες συναυλίες που θα ζήσουμε το φθινόπωρο στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Το Plisskën Festival στην Πειραιώς 260, το Off The Hook Festival στο ΟΑΚΑ - Όσα θα κάνουμε σήμερα στην πόλη