MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Chocolating 2014: Γιορτή σοκολάτας στο Astir Palace!

Στις 14-16 και 21-23 Φεβρουαρίου, μια αγαπημένη γιορτή σοκολάτας επιστρέφει στο Astir Palace Resort. Ο λόγος για το Chocolating, όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές γλυκές στιγμές με μπόλικη δόση σοκολάτας.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Οι pastry chefs Φραντζέσκος Σώζος από τον Αστέρα Βουλιαγμένης και Δημήτρης Χρονόπουλος από τη Valrhona δημιουργούν το πλέον ιδανικό μέρος για τους εραστές της σοκολάτας. Στο Chocolating μπορείτε να ανακαλύψετε μυστικές σοκολατένιες συνταγές και να γευτείτε λιχουδιές σε ένα ζεστό περιβάλλον από σοκολάτα. Επισκεφτείτε τις εκδηλώσεις του Chocolating με φίλους, αγαπημένους αλλά και οικογενειακώς και δείτε από κοντά τη “ζωντανή” κατασκευή των σοκολατένιων δημιουργίων από τους σεφ.

chocolating-3Σοκολατένιο σπίτι με πολλές εκπλήξεις, μπουφέ με σοκολατένιες γεύσεις, τρούφες, συντριβάνια σοκολάτας, σοκολατένια ροφήματα, ποτά και κοκτέιλ με συστατικά σοκολάτας αλλά και συνδυασμούς με σοκολάτα και κρασί, σοκολάτα χωρίς ζάχαρη και διαγωνισμούς, είναι όλα όσα σας περιμένουν στο Chocolating. 

Σε ό,τι αφορά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, o executive chef Στράτος Καλαθάκης έχει ετοιμάσει ένα θεματικό μενού στην τιμή των €57 ανά άτομο, στο εστιατόριο Grill Room. Επίσης, τα Σάββατα 15 και 22 Φεβρουαρίου, από τις 14.00-16.00, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια σοκολάτας από τον pastry chef Φραντζέσκο Σώζο. Για μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, στο Astir Palace Resort μπορείτε να απολαύσετε διαμονή σε grand deluxe δωμάτιο από 155€ που περιλαμβάνει καθημερινό πρωινό στο δωμάτιο, σοκολατένιες απολαύσεις και κρασί στο δωμάτιο, δωρεάν είσοδο στο Chocolating για δύο άτομα, κουπόνι προσφοράς για το Arion Spa για 2 άτομα στην προνομιακή τιμή των 150€.
Info:
Το Chocolating θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του εστιατόριου Grill Room στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, με τιμή εισόδου 13€ το άτομο και 8€ για τα παιδιά από 5 έως 12 ετών. Το κόστος για τα σεμινάρια σοκολάτας συμμετοχής είναι 30€ το άτομο, τιμή που περιλαμβάνει και την είσοδο στο Chocolating.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 210 8902000

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Θέατρο και μουσική: Όσα θα κάνουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων στην πόλη
Εκδηλώσεις
Παραμονή Χριστουγέννων με τη Νεφέλη Φασούλη στον Σταυρό του Νότου Club – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ με λαμπερό show, μουσική και το πρώτο SNF Run της χρονιάς
Εκδηλώσεις
H ΚΟΑ ερμηνεύει τη «Σαλώμη» του Στράους, το Royal Classical Ballet με τη «Σταχτοπούτα» στο Ωδείο Αθηνών – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Free City: Όσα θα κάνουμε δωρεάν στην χριστουγεννιάτικη Αθήνα
Εκδηλώσεις
Η «Ήμερη» του Ντοστογιέφσκι στο θέατρο, Φραγκούλης & Περρής σε Χmas εμφανίσεις - και όσα άλλα μάς περιμένουν στην πόλη σήμερα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Θέατρο, χορός συναυλίες, εκθέσεις: Όσα θα κάνουμε αυτό το ΣΚ
Εκδηλώσεις
Free City: Οι προτάσεις μας για να διασκεδάσεις δωρεάν το ΣΚ στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Στέγη: Β’ φάση προπώλησης με Tilda Swinton, Λάνθιμο και τις πιο αναμενόμενες παραγωγές της σεζόν
Cine News
Diane Morgan: Η “Philomena Cunk” στη Στέγη για μια συζήτηση με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου
Εκδηλώσεις
«Ζιζέλ» από το Μπαλέτο της ΕΛΣ, «Ηλέκτρα» του Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία – Όσα θα κάνουμε σήμερα