A
A
Ο Αθηναίος πιανίστας, οργανίστας και ενορχηστρωτής έχει ασχοληθεί με πολλά είδη μουσικής από την λαϊκή ως την κλασσική, ενώ ως βοηθός του Μάνου Χατζιδάκι ενετρύφησε στην τέχνη της ενορχήστρωσης στο έντεχνο τραγούδι.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα που είναι “Φαντασίες σαν σονάτα”: σονάτες του Scarlatti (σε μι μείζονα) και του Beethoven (Υπό το σεληνόφως), την φαντασία σαν σονάτα του Δάντη του Liszt, και την Φαντασία του Schumann.
Πληροφορίες:
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 5 (μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, άνεργοι, ΑμΕΑ), 10 (γενική είσοδος), 15 (διακεκριμμένη θέση), 20 (οικογενειακό), και 25 (τρεις συναυλίες).
Προπώληση: http://www.viva.gr/tickets/music/piano-sta-forte-tou-2013-2014/
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Αυτά τα brunch spots θα σου φτιάξουν τη διάθεση
Ηλέκτρα Εντός: 4 λόγοι για να (ξανα)δεις την παράσταση του Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία
Stop Scrolling: Από το Paris Fahion Week μέχρι τη Βιολάντα, ένα scroll απόσταση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 31/1-1/2
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Μουσική, σινεμά και βόλτες σε μουσεία στην Αθήνα
Το Νόημα της Ζωής Νο 1 και 2: Οι μαύρες κωμωδίες του Διονύση Μπουγά στο Από Μηχανής Θέατρο
Μουσείο Μπενάκη: Έναρξη συνεργασίας με τη Rolex
Feel the Love: Η Valentine’s συλλογή της Vilebrequin
Ο Sivert Hoyem στο Θέατρο Λυκαβηττού