MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χριστουγεννιάτικο Meet Market στην Αθηναΐδα

Από την Πέμπτη 19 ως Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, ένα τετραήμερο εορταστικό Meet Market στήνεται στην Αθηναΐδα. Οι αίθουσες του παλιού εργοστάσιου μεταξιού γεμίζουν με 120 πάγκους με δημιουργίες και κατασκευές από εγχώριους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, συλλέκτες και ανεξάρτητες μικρές επιχειρήσεις και όπως πάντα με πολλή μουσική από τους dj’s μας.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Meet Market:
Από την Πέμπτη 19 έως την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, η Αθηναΐδα φιλοξενεί μια τετραήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

oh deer xmasMeet the Kids:
Επειδή τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά, στην Μουσική Σκηνή της Αθηναϊδας, το The Meet Market, έχει ετοιμάσει ένα μαγικό διήμερο με ένα κανονικό θέατρο όλο δικό τους!

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 το πρόγραμμα ξεκινάει από τη μια το μεσημέρι (13:00μμ) με εικαστικό παιχνίδι, όπου τα παιδιά με το Playroom θα κατασκευάσουν μαζί αυτοσχέδιες σημαίες με τα χαρούμενα προσωπάκια των παιδιών όλου του κόσμου που περιμένουν τον Αγιο Βασίλη! Στις 15:00 θα κάτσουνε αναπαυτικά στις μωβ καρέκλες και θα απολαύσουνε τη θεατρική παράσταση «Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας» από την ομάδα Φρέον. Στις 17:00 η ομάδα Πυγολαμπίδες μαζί με τους μικρούς φίλους μεταμορφώνονται σε καλικάντζαρους και τραγουδούν τα κάλαντα! Μετά από όλα αυτά, το ιδανικό κλείσιμο μιας τόσο γεμάτης μέρας είναι …τα παραμύθια! Η Ηλέκτρα Νέγκα από τις 19:00 και ύστερα θα αφηγηθεί παραμύθια της προφορικής παράδοσης!

Ελάτε μόνοι, με τους φίλους σας, με τα παιδιά για να βρείτε δώρα για τους ανθρώπους που αγαπάτε (ότι στυλ κι αν έχετε), για να ακούσετε φανταστική μουσική ( ότι είδος κι αν σας αρέσει) και να νιώστε κύματα αγάπης και γιορτής (όπως κι αν νιώθετε)! Και…μη ξεχάσετε να περάσετε από το κεντρικό ταμείο για να παίξετε και να κερδίσετε το Χριστουγεννιάτικο δωράκι σας.

Σάββατο 21 & Κυριακή 22 – 13:00 – 20:00
Μουσική Σκηνή μέσα στον Αθηναϊς Πολυχώρος Πολιτισμού (είσοδος ελεύθερης επιλογής)

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b