MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
14
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το πρώτο online παιδικό ραδιόφωνο!

Ο παιδικός κόσμος παίρνει τη θέση που του ανήκει στο διαδικτυακό χώρο με καθημερινή non stop μουσική και παιδικά παραμύθια. Το πρώτο παιδικό online ραδιόφωνο, με τίτλο ifeelkid, είναι έτοιμο να κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Τι είναι ο ifeelkid;
Με καθημερινό πρόγραμμα και ζώνες προσαρμοσμένες στην τυπική ημερήσια παιδική διαβίωση, το ifeelkid έχει σκοπό την ενεργή συμμετοχή του παιδιού στο σύγχρονου κόσμου του διαδικτύου. Παραμύθια για παιδιά από 3-10 ετών, παιχνίδια γνώσεων και περιπέτειας, ζωντανές ραδιοφωνικές εκπομπές για παιδιά και γονείς, αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες με συμμετοχή όλης της οικογένειας είναι όλα όσα μπορεί να βρει κανείς στο παιδικό ραδιόφωνο. Παράλληλα, το ifeelkid απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής παρουσιάζει παιδικά βιβλία, θεατρικές παραστάσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, και γενικότερες προτάσεις για ταξίδια και διακοπές σε προορισμούς με υποδομές για παιδικές δραστηριότητες. 

Οι τρόποι ακρόασης του ifeelkid είναι δυνατοί μόνο μέσω ίντερνετ, και αυτό γιατί ο πολύπλοκος κόσμος του διαδικτύου εισχωρεί όλο και περισσότερο στην καθημερινότητα γονιών και παιδιών. Είτε από desktop ή laptop υπολογιστή, είτε από Smartphone ή Tablet (Αν διαθέτετε συσκευή Αpple κατεβάζετε την δωρεάν εφαρμογή ifeelkid) είτε από Smart TV ή άλλη τηλεόραση, έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε στα παιδιά σας, αυτό που πραγματικά χρειάζονται.

Πατήστε το play του παιδικού ραδιοφώνου εδώ και απολαύστε παρέα με τα παιδιά σας διαδραστικά παιχνίδια, προγράμματα, δράσεις, μα φυσικά παιδικά τραγούδια και παραμύθια.

Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος διδάσκεται από “Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού”
Art & Culture
"Οι Ερωτευμένοι" του Σαμ Σέπαρντ στο Bios (video)
Επίκαιρα
Απεργία 14ης Οκτωβρίου: Πώς κινούνται τα μέσα μεταφοράς
Επίκαιρα
Έκλεισε το βιβλιοπωλείο «Επί λέξει»
Cine News
Πέντε ταινίες της Diane Keaton που αγαπήσαμε – και πού θα τις δείτε
Art & Culture
Η επαναφορά του Daniel Day Lewis στην οθόνη και στην Αθήνα
Art & Culture
Ζυλιέν Γκοσλέν: Δουλειά μου είναι ν’ αναλαμβάνω μεγαλύτερα ρίσκα
Art & Culture
«Στην εξοχή» στο θέατρο Αποθήκη - Ένα θρίλερ στο δάσος
Επίκαιρα
Ειδοποιήσεις σε ιδιοκτήτες για ανασφάλιστα οχήματα και απλήρωτα τέλη – Ακολουθούν πρόστιμα
Art & Culture
Το Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» ζωντανεύει ξανά – Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα
Art & Culture
All Aboard: Η μετάβαση ως τέχνη στο αεροδρόμιο της Αθήνας
Επίκαιρα
Συμφωνία Ισραήλ – Χαμάς: Τι προβλέπει η πρώτη φάση της εκεχειρίας