MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ultra stylish εμφανίσεις με τις τσάντες Le Pandorine

Παραμύθια, κόμιξ, κινηματογραφικές αναφορές, αποφθέγματα μεγάλων συγγραφέων και σημαντικών γυναικών αναβιώνουν μέσα από τις απίστευτα στυλάτες τσάντες Le Pandorine!

Monopoli Team

Η νέα συλλογή Le Pandorine για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2013-2014 περιέχει μια μεγάλη γκάμα από αντισυμβατικά μοντέλα σε ασυνήθιστα χρώματα με πρωτότυπα υλικά και δημιουργικά εφέ. Η νέα πρόταση Bags on Bags, εμπνευσμένη από την “trompe l’oeil τεχνική” με μια συνεχή εναλλαγή φαντασίας και πραγματικότητας, είναι ένα κομμάτι της συλλογής όπου best sellers μοντέλα παρουσιάζονται εκ νέου δίπλα σε εντυπωσιακές νέες αφίξεις.

pandorinenew1Η ψυχή της συλλογής παραμένουν οι πρωτότυπες τολμηρές δημιουργίες με τα έξυπνα χιουμοριστικά mottos
. Πηγές έμπνευσης παραμένουν χαρακτήρες παραμυθιών και κόμιξ, αιώνιες ντίβες, ιστορικές ηρωίδες και μεγάλοι συγγραφείς ή αριστουργήματα του κινηματογράφου.
Ιδιαίτερα υλικά όπως υφάσματα με μεταλλικές αποχρώσεις και η πολυουρεθάνη κάνουν τη διαφορά χαρίζοντας μια νότα φρεσκάδας και πρωτοτυπίας στη νέα συλλογή.

H εκδοχή με μαλακό πουπουλένιο ύφασμα χρησιμοποιείται για τρία διαφορετικά μοντέλα: Classic, Mad και Caryall προτείνουν στις γυναίκες ανάλαφρα αξεσουάρ που χαρίζουν αίσθηση ζεστασιάς. Το μαλακό ύφασμα sweatshirt μετατρέπει την σειρά Classic σε μια καθημερινή τσάντα, ενώ η Classic εκδοχή με το μεταλλικό και ιριδίζον faux δέρμα χαρίζει μια glamour πινελιά στο αξεσουάρ. Είναι μια συλλογή μοναδική όπως κάθε γυναίκα.

Το αντικομφορμιστικό μοντέλο Sa.Bo συναρπάζει χάρη στη χρήση της πολυουρεθάνης και στην απουσίας ραφών, το αποτέλεσμα είναι μια χαριτωμένη glamour τσάντα. Παράλληλα, μια ενδιαφέρουσα νέα είσοδος είναι το ύφασμα neoprene που χρησιμοποιείται από τη Le Pandorine για τις γυναίκες που προτιμούν ελαφριές εύκαμπτες τσάντες.

pandorinenew7Σε αυτή τη νέα συλλογή, η Le Pandorine δίνει ζωή σε αυθεντικά σχέδια όπως η σειρά Work & Mini Work. Η πρώτη σειρά είναι φτιαγμένη από ιριδίζον faux δέρμα με δύο πλευρικά φερμουάρ που την κάνουν πιο ευρύχωρη και ιδιαίτερες αντιθέσεις στα χρώματα. Η δεύτερη σειρά είναι ένα clutch τσαντάκι με λεπτό σχήμα που θυμίζει φάκελο αλληλογραφίας. Κλείνει με μαγνήτη και με μια ασημί ετικέτα και μπορεί να φορεθεί με δύο τρόπους χάρη στη μεταλλική μπρονζέ αλυσίδα της τσάντας. Η Luxury σειρά με τις αλυσίδες και τα αστέρια της αποπνέει ένα δυναμικό και ροκ στυλ ενώ η σειρά Mad παρουσιάζεται σε δύο διαφορετικές εκδοχές, με faux δέρμα και με reversible απαλό πουπουλένιο υλικό.

Τέλος, και φέτος η LE PANDORINE προτείνει την ανανεωμένη συλλογή μποτών από υψηλής ποιότητας σουέντ δέρμα.

Για πληροφορίες καταστημάτων:
Κεντρική Διάθεση Motiva Fashion, τηλ. 210 7239974 Email: [email protected]

Δείτε στην gallery παρακάτω 10 επιλεγμένα μοντέλα της συλλογής:

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b