Είσαι άνεργος; Κάνε αίτηση για ένα δωρεάν σεμινάριο από παράγοντες της αγοράς
Το WeCreateHarmony (WHC), το NewSchool.Athens, το Fresh.edu.gr και η Μindworks παρουσιάζουν το “WeCreateHarmony Πρόγραμμα για Ανέργους”, μια καινοτομική δράση που στόχο έχει την εκπαίδευση ανέργων σε ψηφιακά μέσα και επικοινωνία από παράγοντες της αγοράς, κατόπιν συνέντευξης και αίτησης συμμετοχής.
Στη διάρκεια δύο Σαββατοκύριακων οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στην χρήση των Google Adwords με στόχο την πιστοποίηση σαν Google Qualified Individual. Παράλληλα, θα εκπαιδευτούν και σε αρχές digital marketing από τους επαγγελματίες της ΜindWorks.
Με βάση την αίτηση και μια συνέντευξη με τους καθηγητές, θα επιλεγούν οι συμμετέχοντες με την μεγαλύτερη διάθεση και δυνατότητες να εξελιχθούν στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Οι αιτούντες πρέπει να κατέχουν κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ ή να προσκομίσουν φορολογική δήλωση που να αποδεικνύει οικονομική αδυναμία συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής εδώ.
Ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίου:
Σάββατοκύριακο 7/8 Δεκεμβρίου 2013, 12:00-17:00
Σαββατοκύριακο 14/15 Δεκεμβρίου 2013 10:00-17:00
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Από τον Μπαχ στον Μαρτινού: Η ΚΟΑ συμπράττει με Ντάνιελ Χόουπ και Σίμο Παπανα στο Μέγαρο
- Σημειώσεις για μια Ορέστεια στην πανδημία: Προβολή της ταινίας των Μάρθας Φριντζήλα και Πάνου Ανδριανού στο Θέατρο Τέχνης
- Απ’ τα ρεμπέτικα στο… metal: Οι String Demons για ένα εκρηκτικό live στο Gazarte Roof Stage