Διάφορα
Τα τραγούδια του πατέρα μου: Χάρης Βαρθακούρης-Στέλιος Διονυσίου-Δημήτρης Κόκοτας-Γρηγόρης Μπιθικώτσης
“Τα τραγούδια του πατέρα μου” είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που θα παρουσιάσουν την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Δημήτρης Κόκοτας και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

A
A
Οι Χάρης Βαρθακούρης, Στέλιος Διονυσίου, Δημήτρης Κόκοτας και Γρηγόρης Μπιθικώτσης ένωσαν τις δυνάμεις τους ένα χρόνο πριν, με στόχο να αναδείξουν με τον τρόπο τους τα τραγούδια που ερμήνευσαν τέσσερις μεγάλες φωνές: ο Γιάννης Πάριος, ο Στράτος Διονυσίου, ο Σταμάτης Κόκοτας, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Για πρώτη φορά στην Αθήνα, οι ερμηνευτές παρουσιάζουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, που δεν βασίζεται μόνο στο ρεπερτόριο που κληρονόμησαν αλλά είναι μια αναδρομή σε όλο το μεγαλείο της ελληνικής δισκογραφίας, με αναφορές σε μεγάλους συνθέτες και μεγάλους ερμηνευτές.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Στο “Flow” το Ευρωπαϊκό Βραβείο Lux 2025
H Τάμτα στο BBC London με το τραγούδι «Khorumi»
Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών: Συναυλία για τα 80 χρόνια από τη λήξη του Β’ Παγκόσμιου Πόλεμου στο Μέγαρο
Ίδρυμα Ωνάση: 162 χρόνια από τη γέννηση του Καβάφη με ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους στο Onassis YouTube Channel
Διονύσης Σαββόπουλος: Μια πρωτότυπη σειρά με τις ιστορίες του έρχεται στον ΣΚΑΪ
Microsoft: Δύο 17χρονα κορίτσια θα μάς εκπροσωπήσουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό πληροφορικής
Pan Pan και Years of Youth live στην Τεχνόπολη
«The Walking Dead: Dead City» και «HIP» επιστρέφουν με νέες σεζόν τον Μάιο στην COSMOTE TV
Στην Άνδρο οι πρόβες για την “Ηλέκτρα” του Δημήτρη Τάρλοου
Φαντάσου ένα πουλί: Μια ομαδική έκθεση πάτσγουορκ στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης