MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι μπορούμε να κάνουμε χωρίς πορτοφόλι το Σαββατοκύριακο;

Πάρτι στου Ψυρρή, σεμινάρια, εκθέσεις, δωρεάν ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και γειτονιές της Αθήνας, μουσική από την Καμεράτα στον Σταθμό του Μετρό, είναι μερικά από τα δωρεάν πράγματα που μπορούμε να παρακολουθήσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Νοεμβρίου:

– Δωρεάν δοκιμή κρητικών κρασιών στο Winepoint
Τα διαμάντια του κρητικού αμπελώνα σας περιμένουν στο Winepoint το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, από τις 13.00 έως τις 17.00, για να τα γνωρίσετε και να τα εκτιμήσετε.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου:

– “Δωρεάν ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και γειτονιές της Αθήνας”
Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών, σας προσκαλεί σε μια Αθηναϊκή Τριλογία. Με τη βοήθεια της ξεναγού Άρτεμις Σκουμπουρδή θα περιηγηθείτε στην Ακαδημία, στο Πανεπιστήμιο και στην Εθνική Βιβλιοθήκη, για να μάθετε όσα δεν ξέρατε. Σημείο συγκέντρωσης: Έξω από την Ακαδημία Αθηνών. Ώρα: 10.30

“Η Αθήνα μέσα από τα μάτια του Instagram”
Στο Muddler Bar εγκαινιάζεται το Σάββατο 9 Νοεμβρίου η έκθεση φωτογραφίας Ελλήνων καλλιτεχνών του Instagram. Εικόνες της πόλης ζωντανεύουν μέσα από τη ματιά ερασιτεχνών φωτογράφων που ο καθένας από αυτούς αποτύπωσε με το δικό του μοναδικό τρόπο σε μια ομαδική, αστική περιπλάνηση. Ώρα 18:00.

Πάρτυ με τους Dr.Vodkatini στο Floral
Η κεφάτη μπάντα γκρουβάρει αναελέητα και ξεσηκώνει το γνωστό στέκι των Εξαρχείων (ελεύθερη είσοδος, δεν περιλαμβάνεται ποτό)

Κυριακή 10 Νοεμβρίου:

“Γιορτή στους δρόμους του Ψυρρή”
Την Kυριακή 10 Νοεμβρίου η πόλη γιορτάζει στους δρόμους του Ψυρρή. Από τις 14:00 έως τις 18:00, μαζευτείτε στις οδούς Τάκη, Λεπενιώτου, Ωγύγου, την οδό και την πλατεία Αγίων Αναργύρων και στο café Gallery (πλ. Ελευθερίας 6)για να απολαύσετε την ομορφιά του ιστορικού κέντρου.

– “Δωρεάν ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και γειτονιές της Αθήνας”

 Την Κυριακή το πρωί μπορείτε να επισκεφτείτε το Τμήμα Προϊστορικών Συλλόγων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, παρέα με την ξεναγό Κασσάνδρα Ποριώτη, στο πλαίσιο των δωρεάν ξεναγήσεων του Δήμου Αθηναίων. Σημείο συγκέντρωσης: Είσοδος του Μουσείου επί της οδού Πατησίων (έως 40 άτομα). Ώρα: 10.30

“Παραμύθια στο Σύνταγμα από την Καμεράτα”
Ένα διαφορετικό κυριακάτικο πρωινό διοργανώνει η Καμεράτα στο Σύνταγμα, πολλά παραμύθια και μουσικές για μικρούς και για μεγάλους.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b