MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Madonna: Με βίασαν σε μια ταράτσα με την απειλή μαχαιριού!

Μια συνταρακτική και τραυματική εμπειρία της ζωής της, όταν ήταν ακόμα μια άσημη χορεύτρια στην Νέα Υόρκη, αποκάλυψε η Madonna σε προσωπικό της άρθρο. Όπως αποκαλύπτει η βασίλισσα της ποπ, την απείλησαν με μαχαίρι και την βίασαν στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Νέα Υόρκη δεν φέρθηκε καλά στην αρχική στην Madona, αλλά το εντελώς αντίθετο. Όπως αποκαλύπτει σε άρθρο της για το τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Harper’s Bazaar, η πόλη “δεν με υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες”. Τα χρόνια από το 1978, που έφυγε από το Μίσιγκαν για την Νέα Υόρκη και το 1982, όταν έκανε τον πρώτο της δίσκο, ήταν πολύ βίαια. “Με βίασαν στην ταράτσα ενός κτηρίου, στο οποίο με έσυραν με την απειλή ενός μαχαιριού στην πλάτη. Μου διέρρηξαν το διαμέρισμα 3 φορές. Δεν ξέρω γιατί. Δεν είχα τίποτα αξίας εκεί μέσα, από τότε που μου έκλεψαν το ραδιόφωνο την πρώτη φορά”.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η Madonna μιλάει για την επίθεση. Σε συνέντευξή της για βρετανικό περιοδικό το 1995 είχε επίσης ομολογήσει πως είχε πέσει θύμα βιασμού, αλλά δεν είχε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. 

Στο άρθρο της πάντως η Madonna μιλάει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε “το να είσαι επαναστάτρια και να μην συμβιβάζεσαι, δεν σε κάνει και πολύ δημοφιλή” και τα δύσκολα πρώτα χρόνια της στην Νέα Υόρκη. Όταν αργότερα άρχισε η ζωή της να αλλάζει, στα 25 της, της ήταν πιο εύκολο να είναι τολμηρή.

Παραδέχεται ότι έγινε εκκεντρική, γιατί αυτό περιμένει κανείς από την ίδια. ” ορούσα όσους περισσότερους σταυρούς γινόταν στον λαιμό μου. Και έλεγα στις συνεντεύξεις ότι το έκανα γιατί πίστευα ότι ο Ιησούς είναι σέξι. Όντως ήταν σέξι για μένα, αλλά το έλεγα επειδή ακουγόταν προκλητικό.” 

Μιλάει ακόμα και για την γνωριμία της με την Καμπάλα, η οποία ήρθε μετά από πολλές σχέσεις με λάθος ανθρώπους: “Στα 35 μου, χωρισμένη και ψάχνοντας την αγάπη σε όλα τα λάθος μέρη, αποφάσισα ότι χρειαζόταν να γίνω κάτι παραπάνω από το κορίτσι με τα χρυσά δόντια και τους γκάνγκστερ εραστές.” Έτσι ήρθε σε επαφή με την Καμπάλα, προκειμένου να ενισχύσει την πνευματικότητά της. 

Η Madonna αποκαλύπτει επίσης, ότι στα 45 της ο γάμος της με τον Guy Ritchie και η μετακόμιση της στην Αγγλία, της έφερε πολλές δυσκολίες και ότι τελικά κατέληξε να νιώθει και πάλι εντελώς απομονωμένη. Επίσης, ομολόγησε ότι ένιωσε πολύ άσχημα για την επίθεση που δέχθηκε από πολλούς όταν υιοθέτησε τον γιο της David από το Μαλάουι.

“Με κατηγόρησαν για απαγωγή, για παιδικό τράφικινγκ” γράφει. “Μια δυσάρεστη στιγμή στη ζωή μου. Μπορούσα να καταλάβω την σκληρή κριτική για την προσποίηση αυνανισμού πάνω στην σκηνή ή για την έκδοση του βιβλίου “Sex”, ή ακόμη και το για φιλί στο στόμα με την Britney Spears, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα με τιμωρούσαν επειδή προσπάθησα να σώσω τη ζωή ενός παιδιού.” 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b