MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο

Προτάσεις για όλα τα γούστα και για… “όλες τις εποχές” έχει αυτό το τριήμερο. Και οι τέσσερις εποχές δοξάζονται από μεγάλους κλασικούς συνθέτες στην συναυλία της Καμεράτα στην Στέγη. Η μουσικοθεατρική λάμψη του Καμπαρέ μας μαγνητίζει στο Μέγαρο, το βινύλιο επιστρέφει στην Τεχνόπολη, το φλαμένγκο συγκινεί στο Badminton.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ένα μιούζικαλ- μια ιστορία! Το πολυβραβευμένο «Καμπαρέ» μας προσκαλεί στον σαγηνευτικό του κόσμο, επί σκηνής Μεγάρου Μουσικής. Με σημαντικούς πρωταγωνιστές, όπως η Μαρία Ναυπλιώτου και ο Δημήτρης Λιγνάδης και την σκηνοθετική υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου θα παρουσιαστεί για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Παρασκευή: 20.00- Σάββατο: 17.00 & 21.00- Κυριακή: 17.00 & 21.00
Περισσότερα ΕΔΩ

Το Βινύλιο είναι παντοτινό στην Τεχνόπολη. Για όσους πίστεψαν ότι τα πικ-απ πέρασαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, σε πείσμα της εποχής, το «Vinyl is Back» γίνεται ένα με τη τάση επιστροφής στο ζεστό ήχο του βινυλίου και, μετά τη θριαμβευτική πρώτη διοργάνωσή του τον περασμένο Μάρτιο, επανέρχεται δριμύτερο στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Κτίριο «Μηχανουργείο», το τριήμερο 4, 5 και 6 Οκτωβρίου.
Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 5-9 μ.μ. Σάββατο: 11 π.μ. – 9 μ.μ. Κυριακή: 11 π.μ. – 9 μ.μ.
Περισσότερα ΕΔΩ

Gala flamenca στο Badminton με τέσσερα από τα λαμπρότερα αστέρια της παγκόσμιας σκηνής του flamenco να φέρνουν το duende, το πνεύμα του αληθινού flamenco. Όλη η φλόγα και η έκσταση της Ανδαλουσίας, σ’ ένα εκθαμβωτικό gala που ξυπνά την ουσία του τραγουδιού και του χορού flamenco: το πάθος.
Σάββατο 21:00- Περισσότερα ΕΔΩ

Κλασική πανδαισία όλων των εποχών, από την Καμεράτα. Η πρώτη συναυλία της της Καμεράτα τη νέα καλλιτεχνική περίοδο στη Στέγη είναι ένα μαραθώνιο μουσικό αφιέρωμα στις εποχές του χρόνου : Αντόνιο Βιβάλντι, Φίλιπ Γκλας, Άστορ Πιατσόλλα και Λεονίντ Ντεσυάτνικοφ, Μαξ Ρίχτερ, Τζων Κέητζ, Ραλφ Βων Ουίλλιαμς, Π.Ί. Τσαϊκόφσκυ.
Σάββατο 20:30 – Περισσότερα ΕΔΩ

ΚΑΙ ΣΙΝΕΜΑ

-Μια σημαντική σινεφίλ πρόταση η Gloria από την Χιλή. Πρόκειται για το πορτρέτο μιας ώριμης αλλά πολύ ζωντανής γυναίκας διακρίθηκε στο Φεστιβάλ Βερολίνου και είναι η υποβολή της Χιλής για το ξενόγλωσσο Όσκαρ. Ένας γλυκόπικρος συνδυασμός χιούμορ και μελαγχολίας που αντικρίζει με χαμόγελο και αισιοδοξία τις καθημερινές απογοητεύσεις της μέσης ηλικίας και ο οποίος συναντά μια πανέμορφη ηρωίδα στο πρόσωπο της έξοχης Πολίνα Γκαρσία .
Περισσότερα ΕΔΩ

Ένα θρίλερ για ενήλικες που διαδραματίζεται στο Λονδίνο είναι το «Επικίνδυνο Κύκλωμα». Δικηγόροι, που ήταν παλιοί εραστές, παλεύουν με συνωμοσίες συγκάλυψης σε ένα αποτελεσματικό πολιτικό θρίλερ…
Περισσότερα ΕΔΩ

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b