MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στρίπερ γίνεται η Rihanna σε τολμηρό clip (video)

Στον κόσμο του στριπτίζ είναι αφιερωμένο το τραγούδι της Rihanna “Pour it Up”. Και με ένα τολμηρό videoclip τόσο η Rihanna, όσο και επαγγελματίες του είδους, μας δείχνουν ουσιαστικά στριπτίζ.

author-image Γιώργος Σμυρνής

H Rihanna με το νέο τολμηρό της video, στο οποίο είναι και η ίδια αρκετά αποκαλυπτικά ημίγυμνη, κοντράρεται με το άλλο “καλλιτεχνικό” τόλμημα της Miley Cyrus. Επίσης, με το videoclip της αυτό αποδεικνύει πως όταν την έπιασε ο φωτογραφικός φακός σε στριπτιτζάδικο, ήταν για λόγους… έρευνας για το νέο της videoclip. Έπρεπε προφανώς να δει από κοντά την ζωή των γυναικών που κάνουν στριπτίζ, για να μπορέσει να αποδώσει τον ρόλο. Αν και κάποιοι κακεντρεχείς ίσως  να κρίνουν κάτι τέτοιο περιττό, αφού κι η ίδια αυτό κάνει στα περισσότερα videoclip της.

Όσο για το τραγούδι, μιλάει για την ζωή των στρίπερ. Σύμφωνα με τους στίχους του, το μόνο που βλέπει μια στρίπερ είναι τα δολάρια να πέφτουν πάνω της βροχή. “Πρόκληση και χρήμα” λοιπόν, ίσως είναι το μότο της εποχής. Ή όπως έλεγε ο 50 Cent “Get rich or die trying”. Τα καταναλωτικά πρότυπα έχουν κυριαρχήσει απόλυτα.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b