Workshop γνωριμίας με τη Yoga με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη
Τo πόσο η πρακτική της yoga μπορεί ν’ αλλάξει όχι μόνο το σώμα αλλά και τη ζωή μας γενικότερα είναι κάτι που ίσως έχετε ξανακούσει. Εάν όμως θέλετε να το διαπιστώσετε και στην πράξη, μια ιδανική ευκαιρία αποτελεί το workshop που διοργανώνει το Βhavana Υογα Center, στη διάρκεια του οποίου μπορείτε θα μάθετε τα βασικά και θεμελιώδη στοιχειά στην πρακτική της Yoga. Ο έμπειρος yoga trainer Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης θα σας οδηγήσει μέσω των ασκήσεων (asanas) με ασφαλή και εμψυχωτικό τρόπο ώστε να γίνετε δυνατοί, τόσο επάνω στο στρώμα της Yoga, αλλά και στην καθημερινή ζωή γενικότερα.
A
A
Το workshop εξελίσσεται σε 6 συναντήσεις, ξεκινά το Σαββατοκύριακό 12-13 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται την Τρίτη 22 Οκτωβρίου.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
- Σάββατο 12 Οκτωβρίου, 16.00-18.30: Βασικές αρχές και αναπνοή, βασικές όρθιες στάσεις και τα θεμέλια των θέσεων.
- Κυριακή 13 Οκτωβρίου, 10.00-12.30: Χτίζοντας επάνω στα θεμέλια, βρίσκοντας την σύνδεση με τον πιο δυνατό εαυτό μας. Μετάβαση και σύνδεση μεταξύ των θέσεων. Εισαγωγή στον χαιρετισμό του Ήλιου και την Vinyasa.
- Τρίτη 15/10 20.00-21.20: Αποκορύφωση της πρακτικής μας και επανάληψη όλων όσων έχουμε διδαχθεί ως τώρα.
- Σάββατο 19 Οκτωβρίου, 16.00-18.30: Οι θέσεις των ώμων, των ποδιών και της λεκάνης. Η θεραπευτική εφαρμογή των θέσεων έχοντας γερά θεμέλια. Εισαγωγή σε οπίσθιες κάμψεις και ανοίγματα της λεκάνης.
- Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 10.00-12.30: Μια κανονική τάξη με πρακτική και έμφαση στην σωστή ευθυγράμμιση και θέση με εναλλαγή πολλών βασικών θέσεων. Εισαγωγή στις στηρίξεις στα χέρια και προετοιμασία για ανάστροφες θέσεις. Στο τέλος της τάξης θα γίνει συζήτηση με ερωτήσεις και απαντήσεις απορίες.
- Τρίτη 22 Οκτωβρίου, 20.00-21.20: Μια ολοκληρωμένη πρακτική με ανάλυση στην ισορροπημένη δράση σώματος και νου. Εισαγωγή στον διαλογισμό. Στο τέλος θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και απαντήσεις.


Κόστος: 60€ για όλες συναντήσεις. (Λόγω της διαδοχής του γνωστικού αντικειμένου των τάξεων, οι συναντήσεις δεν μπορούν να είναι μεμονωμένες).
Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με την γραμματεία Τ: 210 3238133, http://bhavanayoga.com/
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 5 Νοεμβρίου
Οι Dream Syndicate θα παρουσιάσουν ολόκληρο το Medicine Show στην Αθήνα
Αρχιμάστορας Σόλνες, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
Jazz στο Μουσείο: Ο Στάθης Άννινος και η Κατερίνα Πολέμη στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας με «Αποκατεστημένες και Υπέροχες»
«Μυθολογίες – Με το πρόσωπο της Kimiko Yoshida»: Η Kourd Gallery παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδας στην Ελλάδα
Η Κατερίνα Αδαμοπούλου και το κουαρτέτο της στο Half Note
Μνήμη-Λήθη, σε σκηνοθεσία Αλίκης Στενού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Δεύτερη ζωή: Το Παιδί Τραύμα κυκλοφόρησε νέο δίσκο
Η Καλλιόπη Μητροπούλου παρουσιάζει το “Between” στο Newman Cinema