MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
02
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αφιέρωμα στην Βίκυ Μοσχολιού στο Χυτήριο

Στις 30 Σεπτεμβρίου για μία ακόμα φορά το «Χυτήριο» θα γεμίσει από ήχους μεγάλων δημιουργιών, τα οποία ακούστηκαν πρώτη φορά από την τόσο σημαντική καλλιτέχνιδα με το όνομα Βίκυ Μοσχολιού.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πέρασαν πέντε μήνες από την πραγματοποίηση του πρώτου αφιερώματος στη Βίκυ Μοσχολιού από τον Νίκο Αβαγιανό στο θέατρο «Χυτήριο».
Κατόπιν συνεχούς απαίτησης του κοινού, η βραδιά θα επαναληφθεί υπό εντελώς διαφορετικό πρίσμα την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στην αυλή του «Χυτηρίου» με συμμετέχοντες τους Γιώργο Ζαμπέτα, Μαρία Κανελλοπούλου, Νάντια Καραγιάννη, Νίκο Καρακαλπάκη, Ελένη Νταλάρα, Πένυ Ξενάκη, Σόφη Παππά, Πίτσα Παπαδοπούλου, Λυδία Σέρβου, Κώστα Σμοκοβίτη, Μαρία Σουλτάτου και τον Νίκο Αβαγιανό, ενώ στα πλήκτρα θα βρίσκεται ο Γιώργος Τσοκάνης και στα δύο μπουζούκια ο Παναγιώτης Μπουζέας και ο Πάρης Καρακανάς.

Θα παρουσιαστούν με πολλή αγάπη, μεράκι και σεβασμό τραγούδια που δεν ακούστηκαν στο πρώτο μέρος του αφιερώματος, αποδεικνύοντας ότι η δισκογραφία της Βίκυς Μοσχολιού δεν μπορεί να χωρέσει σε μια και μοναδική συναυλία… Γιατί, η Βίκυ Μοσχολιού, κατά τη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας της ερμήνευσε τραγούδια, τα οποία, ήδη έχουν αποκτήσει κλασική υπόσταση στη συνείδηση εκείνων που εκτίμησαν το καλλιτεχνικό και ερμηνευτικό ήθος της.


Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου
Χυτήριο Theater & Art Cafe Ιερά Οδός 44, Αθήνα
τηλ.:210.34.12.313

www.chytirio.com

Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 12 € (με κρασί ή μπύρα)

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Αύγουστος με μουσική στη Μικρή Επίδαυρο
Θεατρικά Νέα
The Chios Festival 2025: Ιστορία, πολιτισμός και εξωστρέφεια στο φεστιβάλ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
Art & Culture
Οι Seeds ρίχνουν σπόρους παραδοσιακής μουσικής στη Μικρή Επίδαυρο
Μουσικά Νέα
Roads Festival 2025: Ένα τριήμερο για τη μουσική χωρίς σύνορα στο Θέατρο Πέτρας
Μουσικά Νέα
To Ametric Festival για 5η χρονιά στην Παλιά Πόλη των Χανίων – Το πλήρες πρόγραμμα
Μουσικά Νέα
Η Αμοργός τραγούδησε για τη συμπερίληψη
Μουσικά Νέα
“Να μη μιλήσουμε”: Μιχάλης Καλογεράκης και Σταύρος Τσαντές ενώνουν ξανά δυνάμεις για ένα τρυφερό τραγούδι
Εκδηλώσεις
9ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Ένα μουσικό ταξίδι από τον μεσαίωνα στην pop και την avant-garde
Μουσικά Νέα
Paul Mario Day: Πέθανε ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden
Μουσικά Νέα
Νύχτα μαγικιά: 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη στη Μικρή Επίδαυρο
Μουσικά Νέα
Η Gloria Gaynor κατέκτησε τη σκηνή του Sani Festival
Μουσικά Νέα
Μουσική Τεχνόπολη και τον Σεπτέμβριο: Οι 18 συναυλίες του προγράμματος