MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Lana del Rey με καλοκαιρινό φεγγάρι στο Terra Vibe! (video)

Έκρηξη… η ατμόσφαιρα αποκτά σωματίδια μεθυστικής ζάλης, εφηβικής τρέλας, γλυκιάς παράνοιας… κραυγές και χειροκροτήματα… Η εντυπωσιακή Λάνα ντελ Ρέι επί σκηνής Terravibe με αποκαλυπτικό τιρκουάζ φόρεμα, λάγνο βλέμμα, και… τσιγάρο!

Monopoli Team

Μαγνητίζει ξεκινώντας με το τραγούδι Cola, ενώ σύσσωμο το πάρκο έχει πάρει «φωτιά». Κάμερες κινητών τηλεφώνων απαθανάτιζαν τη μυστηριώδη, προκλητική παρουσία της Λάνα, ενώ δεν έλειψαν τα δάκρυα των θαυμαστών της, που διψασμένοι για ένα της άγγιγμα προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να ανακαλύψουν τη μαγική της υφή.

Ο αισθησιασμός υπό το φως του φεγγαριού και η ιδιαίτερη φωνή της Λάνα με φυσαλίδες περιπέτειας, νοσταλγίας, παραφροσύνης και δράματος ζωγράφιζαν ένα θολωμένο τοπίο του ’70 με πλώρη την αναζήτηση και την εξερεύνηση, αλλά απηχούσαν και στο σήμερα… το πρωτοποριακό δεν αποχωριζόταν το μελαγχολικό παρελθόν.

Ο έρωτας, το πάθος, η απογοήτευση έδιναν μια ξεχωριστή χροιά στα τραγούδια, αλλά παράλληλα καθρέφτιζαν τη μετέωρη ψυχοσύνθεση της Λάνα… Η απορία, το απροσδιόριστο συναίσθημα, η καταπιεσμένη νοσταλγία, η θέληση για φυγή, έβαλαν το δικό τους λιθαράκι σε μια μεθυστική συναυλία, αλλά και στην υπόσταση της ίδιας της τραγουδίστριας.

Το κοινό απορροφημένο και χαμένο μέσα στην απόλυτη ηδονή συγκινητικών τραγουδιών, αλλά και εκστασιασμένο από την ιδιαίτερη εμφάνιση της Λάνα δεν σταματούσε να φωτογραφίζει, να φωνάζει, να τραγουδά…

Μέσα από μια βραχνή φωνή, δυναμικές παύσεις και γλυκές λέξεις η Λάνα εγκαινίασε μια απρόσμενη οικειότητα, αλλά και την πρωτοπορία σε μια τόσο κλασσική, αλλά και τόσο εναλλακτική συναυλία.

Πλέκοντας το ελληνικό εγκώμιο και χαρίζοντάς μας την ιδιαιτερότητα, η Λάνα ντελ Ρέι συχνά επιδίωκε να γίνει ένα με το κοινό.. τα αυτόγραφα έπεφταν βροχή, η επαφή με τους νέους μοναδική, τα δώρα ευπρόσδεκτα.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια δεν ζήτησε μόνο τσιγάρο από το κοινό της, αλλά φόρεσε ένα στεφανάκι από λουλούδια που της χάρισε μια κοπέλα… Ο ανίκητος ενθουσιασμός συμπλήρωσε το περιπετειώδες ταξίδι με τη Λάνα ντελ Ρέι…

«Blue Jeans», «Born to Die», «Carmen», «Summertime Sadness» και «Young and beautiful»… το απόγειο μιας μεταφυσική έκστασης, αλλά η έκπληξη της βραδιάς;

«Kno-ckin’on Heaven’s door»!

Μέσα στην απλότητα, τη δυναμική της περιπέτειας του ’70 με χίπικες καταβολές η Λάνα ντελ Ρέι άφησε το δικό της στίγμα… Η λιτότητα συνάντησε το φαντασμαγορικό, το παρελθόν, το παρόν και το ακατέργαστο το επιμελημένο. Σε μια δασική έκταση, με εναλλακτικό κόσμο και ατμόσφαιρα, η Λάνα ντελ Ρέι δεν γοήτευσε μόνο στην αρχή, αλλά και λίγο πριν πέσει η αυλαία.

Το αντίο της δυναμικό όπως και η εμφάνισή της… υπό τους ήχους του «National Anthem» μας χάρισε αβύθιστες αναμνήσεις και συναισθήματα. Ξαφνικά, άφησε το μικρόφωνο, κατέβηκε από τη σκηνή και μοιράστηκε με τον κόσμο τη νοσταλγία, την ευτυχία και την τρέλα….

ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Περισσότερα από Editors
VIMA_WEB3b