Με άρωμα από “Δαίμονες” η συναυλία της Βίσση στην Κύπρο (video)
Στην πατρίδα της την Κύπρο η Άννα Βίσση συνεχίζει τις συναυλίες της. Από το ρεπερτόριο της δεν λείπουν κομμάτια από την μεγάλη φετινή της θεατρική επιτυχία, τους Δαίμονες σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.
A
A
Το Σάββατο 27 Ιουλίου, η Άννα Βίσση βρέθηκε στο Δημοτικό Κηποθέατρο της Λεμεσού όπου πραγματοποίησε ακόμη μια sold out συναυλία.
Μαζί της στη συναυλία ήταν και οι συμπρωταγωνιστές της στην παράσταση “Δαίμονες” Παναγιώτης Πετράκης και Εβελίνα Παπούλια, οι οποίοι τραγούδησαν μαζί της κομμάτια από την πετυχημένη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα.
Εκτός από τις συναυλίες, οι φαν της Άννας Βίσση θα μπορούν να δουν την τραγουδίστρια στην σκηνή του Παλλάς και τη νέα σεζόν, καθώς η παράσταση Δαίμονες επιστρέφει από τις 2 Οκτωβρίου- Περισσότερα για την επιστροφή των Δαιμόνων διαβάστε ΕΔΩ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Τα swing του Μανώλη Χιώτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
ΔΕΗ Christmas Factory: Χριστούγεννα με την «Καλή Ενέργεια» της ΔΕΗ
Release Athens 2026: Οι Thievery Corporation συναντούν τους Wailers στην Πλατεία Νερού
Alli Mia Mera: Ο Leon of Athens κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι
Πρεμιέρες: Το επικό “Avatar” του Κάμερον συνεχίζεται
Heated Rivalry: Η σειρά που κατακτά τα social media ανοίγει ξανά μια σημαντική συζήτηση
Γιορτές χωρίς το βάρος της ζυγαριάς: Τι λέει η διατροφολόγος για τα κιλά των γιορτών
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου
Polar bear trend: Η λευκή οικολογική γούνα είναι το αξεσουάρ των γιορτών
Αναζητώντας την Ελένη, της Νατάσας Νταϊλιάνη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά