MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στο φεστιβάλ της Βενετίας η ταινία Miss Violence του Αλ. Βρανά (trailer)

Μια ακόμα ελληνική ταινία με θέμα την οικογένεια και τα σκοτεινά μυστικά της ταξιδεύει στο εξωτερικό και διεκδικεί διακρίσεις. Η ταινία «Miss Violence» του Αλέξανδρου Αβρανά θα συμμετάσχει στο διαγωνιστικό τμήμα του 70ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που θα διεξαχθεί από τις 28 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην ταινία, ένα 11χρονο κορίτσι, η Αγγελική, πηδάει από το μπαλκόνι την ημέρα των γενεθλίων της. Η αστυνομία προσπαθεί να ανακαλύψει τα αίτια της αυτοκτονίας, ενώ η οικογένειά της επιμένει ότι επρόκειτο για ατύχημα. Οταν ο μικρός αδελφός της Αγγελικής αποκαλύπτει κατά λάθος ορισμένα στοιχεία, η οικογένεια θα έρθει αντιμέτωπη με τα μυστικά της.

Το σενάριο της ταινίας έχουν γράψει οι Αλέξανδρος Αβρανάς και Κώστας Περούλης. Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει ονόματα πρώτης γραμμής στον χώρο της υποκριτικής, όπως ο Μηνάς Χατζησάββας, o Νίκος Χατζόπουλος ο Χρήστος Λούλης, η Ρένη Πιττακή κ.α. 

Παίζουν οι ηθοποιοί : Θέμης Πάνου, Ρένη Πιττακή, Ελένη Ρουσσινού, Σίσσυ Τουμάση, Καλλιόπη Ζωντανού, Κωνσταντίνος Αθανασιάδης, Χλόη Μπολώτα, Μαρία Σκουλά, Νίκος Χατζόπουλος, Μηνάς Χατζησάββας, Κώστας Ανταλόπουλος, Μαρία Καλλιμάνη, Βάσω Ιατροπούλου, Στέφανος Κοσμίδης, Χρήστος Λούλης, Αννα Κουτσαφτίκη, Γιώργος Συμεωνίδης, Γιώτα Φέστα, Μάρθα Μπουζιούρη.

Το Miss Violence για τη δεύτερη ταινία του σκηνοθέτη. Η πρώτη με τίτλο «" target="_blank">Without» (2008) είχε διακριθεί με επτά βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b