MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Mina’s closet: Η “ντουλάπα” της μόδας στην Πάρο!

Μετά από τις συνεργασίες της με κάποια από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας όπως Harper’s Bazaar, L ‘Officiel, Lipstick, Nitro, Γυναίκα, η στυλίστρια Μίνα Κατραντζάκη, αναζητώντας έμπνευση από την τέχνη, την haute couture, το design και τη φύση, δημιουργεί μοναδικά, πρωτότυπα, ενίοτε και εκκεντρικά, χειροποίητα αντικείμενα.

Monopoli Team

Τα ιδιαίτερα σχέδια της Μίνας τα έχεις δει να πρωταγωνιστούν φορεμένα από μεγάλες ηθοποιούς σε τηλεοπτικά γυρίσματα, ενώ οι συλλογές της έχουν συμμετάσχει σε πληθώρα εκθέσεων τέχνης και φιλανθρωπικές οργανώσεις. Την ίδια εποχή η Μίνα συνεργάστηκε και με μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών, προκειμένου να παρέχει στους συνδρομητές της, βιντεοσκοπημένες συμβουλές μόδας και styling tips, μέσω των κινητών τους τηλεφώνων.

Την άνοιξη του 2010, Mina αποφάσισε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, ανοίγοντας το “Mina’s Closet”, έναν κομψό, ζεστό και girly χώρο στην Παροικιά της Πάρου. Εκτός από τη δική της σειρά από faux bijoux και αξεσουάρ, στην μπουτίκ της παρουσιάζει και κροσσέ μαγιώ, χειροποίητα, χρωματιστά και προσεκτικά επιλεγμένα κομμάτια από ταλαντούχους Έλληνες και διεθνείς σχεδιαστές, όπως ο Stelios Koudounaris και εταιρείες όπως Numph, G-Sel, sweet dreams Ibiza, Tenki London και Minnetonka sandalsand boots.

Για όσους φέτος επισκεφθούν την Πάρο, το “Mina’s Closet” βρίσκεται στο τέλος της παλιάς αγοράς της Παροικιάς.

Περιμένουμε με αγωνία πότε η Μίνα θα μας ενημερώσει για τα εγκαίνια του e-shop της.

τηλ. 22840 25057, facebook: Minas-closet

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b