
A
A
Ο γνωστός σκηνοθέτης Oliver Stone και οι ηθοποιοί John Cusack και Danny Glover ενώνουν τις φωνές τους με εκείνες των φιλειρηνιστών διανοούμενων που κάνουν αίτηση στον πρόεδρο του Εκουαδόρ Rafael Corea να δώσει πολιτικό άσυλο στον υπό διωγμό από τις αμερικανικές αρχές Edward Snowden.
Εκτός από αυτούς, ήδη η σέξι Amber Heard (σύντροφος του Johnny Depp), η Roseanne Barr, ο Shia LaBeouf και ο μουσικός Boots Riley αλλά και ο παγκοσμίως γνωστός γλωσσολόγος Noam Chomsky έχουν υποστηρίξει το αίτημα του Snowden.
Εκτός από το Εκουαδόρ, συζητείται επίσης το ενδεχόμενο να δώσει πολιτικό άσυλο στον Snowden ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδιμίρ Πούτιν. Ο Πούτιν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό, υπό τον όρο να κάνει ο Snowden άλλες διαρροές μυστικών των κατασκοπευτικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Home Cinema: Οι ταινίες που αξίζει να δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Pumpkin spice: Πού θα δοκιμάσεις την απόλυτη γεύση του φθινοπώρου
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Η Λένα Δροσάκη κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με μια κατάδυση στην ουσία της ανθρώπινης επαφής
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 18-19 Οκτωβρίου
Free City: Όσα μπορείς να κάνεις δωρεάν αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Αποχαιρετήσαμε το Ηρώδειο με την Wiener Johann Strauss Capelle για τα 200 χρόνια Στράους
Κosmos: 25 χρόνια ζωγραφικής της Elke Lagansky στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων
Η θρυλική ιστορία του MTV – Ένα τελευταίο αντίο στο πιο επιδραστικό μουσικό κανάλι
Πιτσιμπούργκο, της Σώτης Τριανταφύλλου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου