MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μαθήματα γιόγκα δίπλα στην πισίνα στο Fresh Hotel Athens

To Fresh Hotel Athens εγκανιάζει νέα υπηρεσία, προσφέροντας στους επισκέπτες του Yoga sessions (Hatha yoga). Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται στην ταράτσα του ξενοδοχείου δίπλα από την πισίνα κάθε Παρασκευή πρωί 9:00 έως τις 10:00. Με την καθοδήγηση της instuctor Σταυρούλας Κεσόγλου κάτω από τον Αττικό ουρανό και με την υπέροχη θέα θα χαλαρώσετε και θα γεμίσετε θετική ενέργεια!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 2105248511 έως τις 15:00 της Πέμπτης (πριν από την Παρασκευή που σας ενδιαφέρει) κόστος 10€/άτομο. Η διεύθυνση του Fresh Hotel Athens είναι Σοφοκλέους 26 και Κλεισθένους.

Η Hatha Yoga είναι το πιο διαδεδομένο σύστημα γιόγκα στη Δύση όπου η πρακτική της αφορά κυρίως την πνευματική και ψυχική υγεία του ασκούμενου. Αυτό στο οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρονται στις ημέρες μας απλά σαν “γιόγκα” είναι στην ουσία η Hatha Yoga. Επικεντρώνεται στην ισορροπία του σώματος και του μυαλού, μέσα από τις ασκήσεις για το σώμα, τις αναπνοές και το διαλογισμό. Οι ασκήσεις χαλάρωσης της Hatha Yoga ανοίγουν τα ενεργειακά κανάλια του οργανισμού, με αποτέλεσμα η πνευματική ενέργεια να ρέει άφθονα. Μέσα από τη φυσική σειρά των ασκήσεων, ο ασκούμενος αναπτύσσει ευλυγισία, δύναμη, ισορροπία και ηρεμία. Οι τεχνικές που χρησιμοποιεί η Hatha Yoga είναι οι asanas (στάσεις του σώματος), pranayama (έλεγχος-διεύρυνση της αναπνοής), mudras (κλειδώματα ενεργειακά) και αποτοξινώσεις.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b