
A
A
Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης είναι ένας τραγουδιστής αφοσιωμένος στο ρεμπέτικο τραγούδι. Το υπηρετεί με συνέπεια από το 1973. Έχοντας εντρυφήσει στο έργο του Κώστα Σκαρβέλη (1880-1942), έρχεται στο Μουσικό Προαύλιο για να μας θυμίσει τις διαχρονικές επιτυχίες του.
Ο Κώστας Σκαρβέλης ήρθε στον Πειραιά από τη Μικρά Ασία. Ικανότατος κιθαρίστας, δούλεψε σε πολλά μουσικά σχήματα που δημιούργησαν Μικρασιάτες στην Αθήνα και μας άφησε πολλά σπουδαία τραγούδια.
Τραγούδια όπως τα: «Τράβα ρε μάγκα και αλάνι», « Το παιχνίδι του Αμερικάνου», «Βρε τύχη πώς με τυραννάς», « Είσαι γκρινιάρα και γλωσσού», «Τι σου λέει η μάνα σου για μένα», «Μη μου λες γιατί ξεχνάω», «Καημό μες στην καρδούλα μου» κ.ά.
Θέατρο Βadminton,Άλσος Στρατού Γουδή
Τηλέφωνο:210 8840600
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φιλαρέτη Κομνηνού: Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλησα να είμαι θεατής της ζωής
Καρκίνος των ωοθηκών: 5 facts + μία νέα εξέλιξη στη θεραπεία
Hot or Not #171: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Καλοκαιρινοί έρωτες στη μεγάλη οθόνη: 10 ταινίες για να (ξανα)ερωτευτείτε
Σε αυτές τις αθηναϊκές αυλές και κήπους θα ξεχάσεις ότι είσαι στην πόλη
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 14-15 Ιουνίου
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτό το ΣΚ (14-15/06)
3+1 προορισμοί στη Στερεά Ελλάδα για οικογενειακές διακοπές