Ένα χρόνο πίσω θα πάει η προβολή του νέου Sin City
Άσχημα τα νέα για τους φανατικούς φίλους του Sin City. Το Sin City: A Dame to Kill For δεν πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου του 2013. Αυτή η ημερομηνία προβολής αποδείχθηκε υπεραισιόδοξη για μια ταινία με τεράστιες απαιτήσεις σε ειδικά εφέ. Έτσι η πολυαναμενόμενη δεύτερη ταινία Sin City θα προβληθεί του χρόνου το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 22 Αυγούστου 2014 πηγαίνοντας σχεδόν ένα χρόνο μετά.
A
A
Η πρωταγωνίστρια στον ρόλο της μοιραίας γυναίκας είναι η Eva Green . Θα παίξει την σκοτεινή Ava Lord. Στο δεύτερο Sin City πρωταγωνιστής δεν θα είναι ο Clive Owen αλλά ο Josh Brolin, του οποίου οι μετοχές είναι πολύ ανεβασμένες τον τελευταίο καιρό. Τώρα, αν θα καταφέρει να σταθεί επάξια στα παπούτσια του δυναμικού και κλασάτου βρετανού ηθοποιού, θα το δούμε επί της μεγάλης οθόνης.
Στο φιλμ των Robert Rodriguez και Frank Miller πρωταγωνιστούν ακόμα οι Jessica Alba, Mickey Rourke, Joseph Gordon-Levitt, Rosario Dawson, Jaime King, Dennis Haysbert, Jamie Chung, Chris Meloni, Ray Liotta, Juno Temple, Jeremy Piven και Bruce Willis.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #191: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Για τον Βαγγέλη Μουλαρά, δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα απ’ το να γελάνε με τα αστεία σου
5 + 2 λόγοι να (ξανα)δεις τον «Δον Ζουάν» του Πάνου Βλάχου στο Θέατρο Βεάκη
66o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: “Αυλαία και πάμε!” με Jim Jarmusch και Indya Moore
5 διευθύνσεις στα δυτικά της Αθήνας για το τέλειο dinner date
66ο ΦΚΘ: Το “Little, Big, and Far” έρχεται να μας θυμίσει την ομορφιά του σύμπαντος
Family Weekend: 8 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Free City: 5+1 προτάσεις για δωρεάν διασκέδαση αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, σινεμά: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 1-2 Νοεμβρίου