MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ντύνουν την… γυμνή Rihanna στο Δουβλίνο

Ιδιαίτερα προκλητική φάνηκε για τους κατοίκους του Δουβλίνου η αφίσα της Rihanna που αναρτήθηκε σε κεντρικά σημεία της πόλης για τη διαφήμιση της νέας της περιοδείας. Για αυτό το λόγο κάποιοι αποφάσισαν να “ντύσουν” τη διάσημη ποπ σταρ.

Monopoli Team

Οι αφίσες δείχνουν τη Rihanna topless, κάτι το οποίο δεν ανέχθηκαν στο Δουβλίνο. Σε δύο αφίσες της έχουν συρράψει πάνω στο στήθος της τραγουδίστριας υφάσματα ώστε να το καλύψουν.
riri1
Έτσι η Rihanna μοιάζει σαν να ήταν ντυμένη όταν φωτογραφιζόταν, γεγονός που κάνει τις φωτογραφίες λιγότερο αποκαλυπτικές.

Η τραγουδίστρια δεν έχει σχολιάσει ακόμα το περιστατικό. Η συναυλία της στο Δουβλίνο είναι προγραμματισμένη για τις 21 Ιουνίου, αν και μετά από αυτό δεν ξέρουμε κατά πόσο θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Η τραγουδίστρια έχει και ιρλανδικές ρίζες στο πολυπολιτισμικό της δέντρο καταγωγής και αυτό ίσως την κάνει να σεβαστεί τις ευαισθησίες των Ιρλανδών. Εξάλλου, δεν είναι πρώτη φορά που κάποιος Ιρλανδός ντύνει με το ζόρι την σέξι τραγουδίστρια. Σχεδόν πριν δυο χρόνια ένας αγρότης από την Βόρεια Ιρλανδία ενοχλήθηκε που η Rihanna γδυνόταν στο χωράφι του για videoclip για το πολύ μεγάλο σουξέ της We found love. O αγρότης πήγε και της ζήτησε να ντυθεί και η Riri το σεβάστηκε. Περισσότερα γι’ αυτήν την είδηση διαβάστε εδώ.
riri2

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b