MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Drink Pink 2013: Καλοκαιρινή οινική πρόταση, που… συμφέρει πολύ!

Τα ροζέ κρασιά “εισβάλλουν” στην πρωτεύουσα, για να κατακτήσουν τις καρδιές και τις αισθήσεις των οινόφιλων! Το Drink Pink 2013 είναι εδώ και προτείνει 12 ελληνικά ροζέ κρασιά, την Pink Team. Έξι wine bars και wine restaurants της Αθήνας θα φιλοξενούν τα κρασιά αυτά από τις 3 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου, ώστε όλοι οι φίλοι του καλού κρασιού να έχουν την ευκαιρία να τα ανακαλύψουν και να τα γευθούν.

Monopoli Team

Το Drink Pink 2013 είναι εδώ και προτείνει 12 ελληνικά ροζέ κρασιά, την Pink Team:

Αβαντίς Ροζέ, Ακακίες Κτήμα – Κυρ-Γιάννη, Άκρες – Κτήμα Σκούρα, Από Δυο Χωριά – Οινοποιείο Καραμήτρου, Δρυόπη Ροζέ, ΕΑΝ – Κτήμα Σιγάλα, KANENAS Ροζέ – TSANTALI, Μέγα Σπήλαιο Ροζέ, Μικρός Βοριάς – Οινοφόρος, Ορεινός Ήλιος – Σεμέλη, Ροζέ Κτήμα Χατζημιχάλη, Σημείο Στίξης Ροζέ – Boutari

Την Pink Team των 12 κρασιών θα τη βρείτε σε τέσσερις επιλεγμένες κάβες, σε Δροσιά, Μαρούσι, Κολωνάκι και Γλυφάδα (Κάβα Ανθίδης και Cava Drosia) και, εάν πάτε εκεί για Pink Away και αγοράσετε μια δωδεκάδα (μία φιάλη από το καθένα), σας περιμένει έκπτωση!

Εκεί όμως όπου θα γίνει χαμός, είναι στα έξι wine bars και wine restaurants της Αθήνας που θα φιλοξενούν τα κρασιά αυτά από τις 3 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου, ώστε όλοι οι φίλοι του καλού κρασιού να έχουν την ευκαιρία να τα ανακαλύψουν και να τα γευθούν.

pinkwine2Φέτος το καλοκαίρι ανακαλύψτε τον κόσμο του ροζέ κρασιού στο Bottega, στο Cucina Povera, στο Heteroclito, στο Fabrica de Vino, στο Mama Roux και στο Osterman. Όχι μόνο θα απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα ελληνικά ροζέ κρασιά με σπουδαίες γεύσεις αλλά, επιπλέον, σας περιμένει μια έκπληξη: μόνο για τις έξι αυτές εβδομάδες, τα 12 ροζέ κρασιά της Pink Team θα είναι σε προσφορά three for two: για κάθε δύο φιάλες της ίδιας ετικέτας που θα πληρώνετε, θα παίρνετε την τρίτη δωρεάν ― για επιτόπου κατανάλωση ή για το σπίτι! Το ίδιο θα ισχύει και για την κατανάλωση σε ποτήρι: στα δύο ίδια κρασιά, το τρίτο δωρεάν. Όσο για τους χώρους… ένας κι ένας και ό,τι πιο μοδάτο στην Αθήνα! Be Pinked Out…

La Vie en Rose λοιπόν, στην καλοκαιρινή Αθήνα και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ! Πολλά δώρα περιμένουν τους οινόφιλους που θα προτιμήσουν φέτος τα ροζέ κρασιά και για αρχή, ιδού: κληρώνεται στο Facebook μία πανέμορφη, πολυμορφική γυναικεία ζακέτα, σε απόχρωση ― τι άλλο; ― του ροζ (και τι ροζ… dirty pink) από το κατάστημα ρούχων Dressing Bar, σχεδιασμένη από την Ιωάννα Κουρμπέλα (Dressing Bar Dressed in Ioanna Kourbela).

Επίσης θα υπάρχουν δωρεάν φιάλες, παρουσιάσεις κρασιών από οινοπαραγωγούς, πανέμορφες αφίσες, δωρεάν έντυπα και πολλά άλλα…

Γίνετε φίλοι του Drink Pink 2013 στο Facebook (www.facebook.com/DrinkPinkWine), ακολουθήστε το στο Twitter (@drinkpink2013) και μάθετε τα πάντα για το Drink Pink και για τα ροζέ κρασιά (παραγωγή, συνδυασμούς κρασιών φαγητών – Pink connections, συνταγές κ.ά.), στο www.drinkpink.gr.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b