MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαν σήμερα, 4 Ιουνίου 1975: Έρχεται στον κόσμο η διασημότερη σύγχρονη σταρ, Αντζελίνα Τζολί (pics + vid)

Τι άλλο έχει μείνει να γραφτεί για την Αντζελίνα Τζολί, που για μία ακόμη φορά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, όχι για επαγγελματικούς ή φιλανθρωπικούς λόγους, αλλά για την επέμβαση διπλής μαστεκτομής στην οποία αποφάσισε να υποβληθεί για να μειώσει τις πιθανότητές της να νοσήσει από καρκίνο.

Monopoli Team

Εδώ δεν θα σας κουράσουμε με πρόσθετες πληροφορίες για την Αμερικανίδα σταρ, που υπάρχουν άλλωστε άφθονες στο διαδίκτυο. Παραθέτουμε απλά μερικές φωτογραφίες της σε παιδική ηλικία, καθώς και μία “εμβληματική” της από φωτογράφιση για το περιοδικό “W”, στην οποία θηλάζει, προσπαθώντας να “ανιχνεύσουμε” μέσα από την εικόνα, τον άνθρωπο πίσω από την σημερινή σταρ. Επίσης, παρακάτω μπορείτε να δείτε την Τζολί μαζί με τη μητέρα και τον αδελφό της, σε ένα ερασιτεχνικό βίντεο από το 1981, που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια διακοπών τους στη Χαβάη. Τα δύο αδέλφια είχαν ανεβάσει το 2010 στο YouTube το συγκινητικό αυτό βίντεο στη μνήμη της μητέρας τους, που πέθανε το 2007.

Με βάση το ημερολόγιο, το monopoli κάνει καθημερινά μια συνοπτική αναφορά σε ανθρώπους του πολιτισμού και σε σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα του παρελθόντος. Στόχος είναι, μέσα από ένα πολιτιστικό αλμανάκ που περιλαμβάνει μια πολύ σύντομη βιογραφία ή περιγραφή, καθώς και φωτογραφικό ή multimedia υλικό σχετικά με τον κάθε καλλιτέχνη ή το γεγονός, να εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας για πρόσωπα και πράγματα στην Τέχνη, γρήγορα και ευχάριστα.

Περισσότερα από Σαν σήμερα
VIMA_WEB3b