MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
22
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

Καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο ιδανικό για βόλτες στην πόλη. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε θερινό σινεμά, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις ή να λικνιστείτε σε κουβανέζικους ρυθμούς.

Monopoli Team

Στροφοδίνη 3 sto Βios: H ομάδα του Ο Βίκου Ναχμία παρουσιάζει στο Bios την παράσταση «Στροφοδίνη 3» και μας μεταφέρει την εμπειρία του εκστατικού δερβίσικου στροβιλισμού. Ο στροβιλισμός ως χορός αποτελεί την πανάρχαια εκστατική τεχνική με στόχο την ψυχική ανάταση των ατόμων που την εξασκούν, αλλά και αυτών που την παρακολουθούν. Πρόκειται για μια πρακτική που εξασκείται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και χαρακτηρίζει πολλές κουλτούρες…
Που;
 Στο BIOS Main, Πειραιώς 84 / 2103425335
Πότε; 
Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 21.00 έως τις 2/6.
Εισιτήρια: 13 € & 10 € (μειωμένο – φοιτητικό)

Fast-And-Furious-6-CharacterFast and Furious 6: Μετά τον Υπέροχο Γκάτσμπι, άλλη μία αναμενόμενη ταινία κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες. Το 6ο μέρος της ταινίας Fast and Furious με πρωταγωνιστές τους Vin Diesel, Paul Walker και Dwayne Johnson προβάλλεται από την Πέμπτη στα σινεμά πιο ενθουσιώδες από ποτέ.
Σε όλες τις μεγάλες αίθουσες από Πέμπτη 23 Μαΐου
Δείτε το τρέιλερ και την κριτική μας για την ταινία εδώ.

pedestalPedestal στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Η παράσταση Pedestal σε σκηνοθεσία του Θάνου Παπακωνσταντίνου παρουσιάζει τοις σκηνές από τη ζωή μιας άρρωστης μητέρας που την φροντίζει η κόρη της, ενώ παρεμβάλλονται οι φαντασιακές σκηνές που τρέχουν στο μυαλό της κόρης, η οποία δεν μπορεί να ξεφύγει από τη οικογενειακή εστία.
Διαβάστε την κριτική για την παράσταση εδώ
Πού; Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206 , Ταύρος, Τ 210 3418550
Πότε; Από 11 Μαΐου έως 16 Ιουνίου, Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30
Εισιτήρια 12 ευρώ

Great 2013- Έκθεση Αρχιτεκτονικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Τα πρώτα κτίρια φοιτητών αρχιτεκτονικής από 5 σχολές στην Ελλάδα και από 9 σχολές των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και της Ολλανδίας θα παρουσιάζονται μέχρι 9 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής. Τα εκθέματα θα αφορούν κυρίως κτίρια μεγάλης κλίμακας, δημόσια κτίρια, μουσεία ή πολιτιστικούς χώρους.
greatΔιαβάστε περισσότερα εδώ
Πού; Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη, Τ 210 7282000
Πότε; Από 20 Μαΐου έως 9 Ιουνίου, Καθημερινά και Σάββατο 10.00-18.00
Είσοδος ελεύθερη

lyriki-4Η Εύθυμη Χήρα από την Εθνική Λυρική Σκηνή: Για δύο τελευταίες παραστάσεις ανεβαίνει αυτό το διήμερο η βιενέζικη οπερέτα του Φραντς Λέχαρ Εύθυμη Χήρα. Πρωταγωνιστεί η διεθνώς αναγνωρισμένη σοπράνο Έλενα Κελεσίδη, με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη να φωτίζει την ιστορία της νέας όμορφης και πλούσιας χήρας Άννα Γκλάβαρι, με ρομαντική αλλά και εύθυμη διάθεση.
Διαβάστε την κριτική μας για την παράσταση εδώ 
Πού; Θέατρο Ολύμπια ,Ακαδημίας 59-61, Τ 2103612461 και 2103643725
Πότε; Μέχρι 26 Μαΐου στις 20.00. Εισιτήρια από 15 ευρώ

cuba2o Cuba Festival στον Βοτανικό: Ένα πολιτιστικό φεστιβάλ που έχει σκοπό να μυήσει το ελληνικό κοινό στην Κουβανέζικη μουσική, αλλά και φιλοσοφία. Εκτός από πολύ χορό και τραγούδι στο 2ο Cuba Festival θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις και προβολές σχετικά με την εικόνα της σύγχρονης Κούβας.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Πού; Βοτανικός Live Stage, Κασσάνδρας 19, Ιερά Οδός, Τ 210 3473835
Πότε; Σάββατο 25 Μαΐου και Σάββατο 1η Ιουνίου
Εισιτήρια από 15 ευρώ

 

 

 
 

Περισσότερα από Weekend