MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι νύχτες στο Bolivar Beach Bar!

Το Bolivar Beach Bar επιστρέφει και φέτος! Μια ανάσα από το πολύβουο κέντρο της πόλης, το αγαπημένο Bolivar καλωσορίζει τους φίλους του, κάθε μέρα από τις 8 ως αργά το βράδυ και σηκώνει το λάβαρο της καλοκαιρινής επανάστασης!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Summer Pepper Nights
Κάθε Τετάρτη (αρχής γενομένης από τις 5 Ιουνίου) oι ραδιοφωνικοί παραγωγοί τουPepper 96,6 καταλαμβάνουν τα decks του Bolivar Beach Bar και μας μεταφέρουν την παιχνιδιάρα και «πιπεράτη» διάθεσή τους!

We Play… We Dance
Κάθε Πέμπτη We Play… We Dance… We Love… We Share… Dance βραδιές με την υπογραφή της Evolution! Οι εκπλήξεις έρχονται από τα παγκόσμια decks με ένα roster που θα ζήλευαν τα πιο famous dance floors! Μέχρι τώρα έχουν επιβεβαιώσει την εμφάνιση τους οι: Mario Basanov (6/6), Betoko (27/6), ενώ στις11/7 στον ουρανό του Bolivar θα «λάμψουν» οι Digitaria. Και έπεται συνέχεια… Εν αναμονή του πρώτου We Play…We Dance summer beach party του φετινού καλοκαιριού την Πέμπτη 6 Ιουνίου: Deep/Tech House μουσικές από τον πολυαγαπημένο Mario Basanov και groovy ήχοι από την Rena!

Στην πανσέληνο κάθε μήνα, το Bolivar Beach Bar έχει ετοιμάσει και προσφέρει σε όλους τους Bolivarians μια σειρά από απίθανα full moon Live στα οποία η είσοδος είναι δωρεάν!

Αρχής γενομένης από την πανσέληνο του Μαΐου, όπου το Bolivar Beach Bar διοργανώνει το επίσημο Grand Opening παρέα με τους GRooMZ! Πάνος Μουζουράκης, Rous και George Gaudy και το πρώτο δυναμικό live του φετινού καλοκαιριού είναι γεγονός! Θα ακολουθήσουν οι Balkana Mama στην πανσέληνο του Ιουνίου (Κυριακή 23/6) και στην πανσέληνο του Ιουλίου (Δευτέρα 22/7) ο Λεωνίδας Μπαλάφας!

Join the Party! Join στο καλοκαίρι…!
Την Παρασκευή 31 Μαΐου το Join Radio διοργανώνει το πρώτο μεγάλο πάρτυ του και από τα decks του Bolivar Beach Bar θα «παρελάσουν» όλοι οι αγαπημένοι μας ρ/φ παραγωγοί: Αφροδίτη Σημίτη, Άννα Αναστασίου, Γιώργος Σεράγος, Γιώργος, Κυριάκου, Αδριανός Παπαδέας, Γιώργος Βράτσος, Σεραφείμ Τσοτσώνης, Γιάννης Ντάρδης, Κατερίνα Ανταλουδάκη, Βάσω Βλαχοπούλου, Νίκος Διαμαντόπουλος, Νίκος Μορφέσης, Όλγα Μαυροειδή, Αναστασία Σπανού, Harri Agnel, Speerit, Brouss, Mr.T,Sotus Bo, Testa*1.

Tην Πέμπτη 20 Ιουνίου, μια νύχτα πριν ξημερώσει η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, η καρδιά της πόλης χτυπά σε House Beats!
H παραλία του Αλίμου μετατρέπεται στο ιδανικό dance floor για το μεγαλύτερο house party του φετινού καλοκαιριού! Το πρώτο Beach House Festival 013 φέρνει στην Αθήνα ότι πιο Hot «παίζει» στα decks των μεγάλων club της Ευρώπης!

Τέλος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Bolivar Beach Bar στηρίζει την ΜΚΟ «Κλίμακα»: μέσα στον Ιούλιο θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για την ενίσχυση της Κλίμακας.

Διεύθυνση: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Τηλέφωνο: 697 0367 684

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b