A
A
Ο συνθέτες παρουσιάζουν ένα κύκλο από γνωστά τραγούδια τους με την μαγική συνοδεία των πιάνων τους, ερμηνευμένα από τις εξαίσιες φωνές της Μελίνας Κανά και του Βασίλη Λέκκα.
Οι μουσικές επιλογές περιλαμβάνουν δικές τους συνθέσεις, δημιουργίες άλλων συνθετών που έχουν καθορίσει τη μουσική διαδρομή του Λέκκα και της Κανά (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Μαρκόπουλος, Σπάθας, Τρανταλίδης, Μάλαμας, Θαν. Παπακωνσταντίνου κ.α.), καθώς και τραγούδια από όλο το φάσμα του Ελληνικού Τραγουδιού (Λαϊκά, Παραδοσιακά καθώς και τραγούδια άλλων σημαντικών Ελλήνων συνθετών). Οι δύο συνθέτες, άλλοτε ο καθένας μόνος του και άλλοτε και οι δύο μαζί παίζουν τα τραγούδια τους απέριττα και ατμοσφαιρικά δένοντας μουσικά τις ιδέες τους σε ένα αποτέλεσμα δημιουργικής φαντασίας και εξέλιξης.
Οι υπέροχες ερμηνείες των τραγουδιστών ολοκληρώνουν τον γόνιμο διάλογο των δύο συνθετών στέλνοντας ένα κρεσέντο συγκίνησης στους ακροατές. Δύο λυρικές βραδιές όπου η δύση συναντάει την ανατολή.
Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 111
Τηλέφωνο: 210 3414350
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το Νόημα της Ζωής Νο 1 και 2: Οι μαύρες κωμωδίες του Διονύση Μπουγά στο Από Μηχανής Θέατρο
Μουσείο Μπενάκη: Έναρξη συνεργασίας με τη Rolex
Feel the Love: Η Valentine’s συλλογή της Vilebrequin
Ο Sivert Hoyem στο Θέατρο Λυκαβηττού
Το Σόι Σου: Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε ρόλο – έκπληξη
Κρίστιαν Λίντμπεργκ: Ο κορυφαίος τρομπονίστας για πρώτη φορά με την ΚΟΑ στο Μέγαρο
Life, Death and Everything in Between: Έκθεση με φωτογραφίες του Sir Don McCullin στην Τεχνόπολη
Εσύ και τα σύννεφά σου, σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου στο Θέατρο ΜΕΤΣ
Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας – Το Μιούζικαλ, των Θοδωρή Οικονόμου και Γιάννη Καλαβριανού στο Θέατρο Ακροπόλ
Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Οσκαρικό πάρτυ λήξης