MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Jennifer Lawrence: Γίνεται μπλε για τους X-Men

Μία ακόμα πλευρά της Jennifer Lawrence αποκαλύπτει η συγκεκριμένη φωτογραφία. Στα πλατώ των γυρισμάτων της νέας ταινίας X-Men: Days of Future Past η Jennifer βάφεται μπλε για τις ανάγκες του ρόλου της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ταινία X-Men: Days of Future Past θα έχει πολλούς από τους παλιούς X-Men αλλά και όλους τους καινούριους, ενώ την σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Bryan Singer. Μέσα σε αυτούς είναι και η Jennifer Lawrence, που παίζει την Mystique. Μια γυναίκα που είναι μπλε και που μπορεί να μεταμορφώνεται σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Η Mystique δεν είναι και το πιο καλό κορίτσι, για όσους ξέρουν από την μυθολογία των X-Men.

1jennifer lawrenceΒλέπουμε στην φωτογραφία την Jennifer Lawrence να βάφεται μπλε από τον make up artist όντα σχεδόν γυμνή. Φοράει πάντως εσώρουχα μέσα από το βάψιμο της. 

Η νέα της ταινία θα είναι sequel της ταινίας X-Men: Η πρώτη γενιά (First Class). Έτσι- εκτός από την Jennifer- θα επιστρέψουν σε αυτή οι James McAvoy (Professor X), Michael Fassbender (Magneto) και Nicholas Hoult (Beast). Όμως θα παίζουν στην ταινία αυτή και ηθοποιοί που συμμετείχαν στην αυθεντική τριλογία της σειράς ταινιών των βιονικών υπερηρώων, όπως η Halle Berry, ο Patrick Stewart (Professor X), Ian McKellen (Magneto), Hugh Jackman (Wolverine), Anna Paquin (Rogue), Shawn Ashmore (Ice Man) και Ellen Page (Kitty Pryde).

Αν σας φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι τους ίδιους ρόλους καλούνται να τους ερμηνεύσουν διαφορετικοί ηθοποιοί, η εξήγηση δίνεται από την περίληψη της υπόθεσης. Οι X-Men πρέπει να ταξιδέψουν στον χρόνο για να αλλάξουν ένα σημαντικό ιστορικό γεγονός, το οποίο θα μπορούσε να επηρεάσει σε παγκόσμιο επίπεδο το ανθρώπινο είδος, αλλά και το είδος των μεταλλαγμένων. Έτσι οι X-Men του μέλλοντος θα συναντηθούν με τους X-Men του παρελθόντος σε μια περιπέτεια που κάνει την σύνθεση της παλιάς τριλογίας με την νέα σειρά ταινιών.

Στην ταινία θα παίζει και ο γνωστός από το Game of Thrones νάνος Peter Dinklage. Ο Peter Dinklage έχει υπογράψει, αλλά δεν γνωρίζουμε ποιόν ρόλο ακριβώς θα παίζει. Η ανακοίνωση του ονόματός του από τους παραγωγούς έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στους φαν των X-Men.

Η ταινία αναμένεται να βγει στους αμερικανικούς κινηματογράφους του χρόνου, τον Ιούλιο του 2014. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b