O βραβευμένος Γάλλος chef Jacques Le Divellec μαγειρεύει για μας στο εστιατόριο Première
Από 9 μέχρι και 11 Μαΐου, ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin Γάλλος Chef Jacques Le Divellec σας υποδέχεται στο εστιατόριο Première του ξενοδοχείου Intercontinental, προτείνοντας γαστριμαργικές menu degustation επιλογές με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό!
A
A
ΜENU DEGUSTATION 6 ΠΙΑΤΩΝ
• Λαυράκι ταρτάρ με μελάνι σουπιάς & αφρό λεμονόχορτο
• Χτένια gratiné, bisque & τραγανό biscuit
• Τερίνα foie gras με βασιλικό καβούρι
• Φιλέτο μπαρμπούνι, καπνιστή πολέντα & σάλτσα δεντρολίβανο
• Καρέ αρνί με κρούστα βοτάνων & μους από πιπεριά Φλωρίνης
• Ιles flottantes (παραδοσιακό Γαλλικό επιδόρπιο)
€75,00 κατ’ άτομο
Καλωσόρισμα με 1 ποτήρι σαμπάνια Deutz Brut Classic.
ΜENU DEGUSTATION 4 ΠΙΑΤΩΝ
• Λαυράκι ταρτάρ με μελάνι σουπιάς & αφρό λεμονόχορτο• Ζεστό foie gras με καραβίδες & σάλτσα από κρασί Σάμος
• Σφυρίδα comfit σε ελαιόλαδο με αγκινάρα & chorizo
• Μους σοκολάτας Guanaja με raspberry
€55,00 κατ’ άτομο
Καλωσόρισμα με 1 ποτήρι σαμπάνια Deutz Brut Classic.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 89-93, Ξενοδοχείο Intercontinental Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 920 6777, 210 920 6981
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Κλειστά τα θέατρα το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου
Πρεμιέρες: Χριστούγεννα με Τζάρμους
Εικαστική βόλτα στην πόλη μέσα από 30 εκθέσεις
Backstage Stories με τη Κατερίνα Παπουτσάκη
Τα πιο ξεχωριστά γούρια για μια καλότυχη νέα χρονιά
Γιατί βάζουμε ρόδι στις γιορτινές σαλάτες – Plus: Τα οφέλη του ροδιού
Θέατρο και μουσική: Όσα θα κάνουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων στην πόλη
Προκήρυξη Υποτροφιών του Ιδρύματος Ωνάση 2026-27: Όλα όσα χρειάζεσαι, για μια κοινωνία που σε χρειάζεται
Στο Παρά Πέντε: Το επικό reunion που μάς έκανε να πούμε «εμείς ευχαριστούμε» (όρθια)
Ο θρυλικός ντετέκτιβ Χάρι Χόλε του Jo Nesbo έρχεται στο Netflix