O βραβευμένος Γάλλος chef Jacques Le Divellec μαγειρεύει για μας στο εστιατόριο Première
Από 9 μέχρι και 11 Μαΐου, ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin Γάλλος Chef Jacques Le Divellec σας υποδέχεται στο εστιατόριο Première του ξενοδοχείου Intercontinental, προτείνοντας γαστριμαργικές menu degustation επιλογές με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό!
A
A
ΜENU DEGUSTATION 6 ΠΙΑΤΩΝ
• Λαυράκι ταρτάρ με μελάνι σουπιάς & αφρό λεμονόχορτο
• Χτένια gratiné, bisque & τραγανό biscuit
• Τερίνα foie gras με βασιλικό καβούρι
• Φιλέτο μπαρμπούνι, καπνιστή πολέντα & σάλτσα δεντρολίβανο
• Καρέ αρνί με κρούστα βοτάνων & μους από πιπεριά Φλωρίνης
• Ιles flottantes (παραδοσιακό Γαλλικό επιδόρπιο)
€75,00 κατ’ άτομο
Καλωσόρισμα με 1 ποτήρι σαμπάνια Deutz Brut Classic.
ΜENU DEGUSTATION 4 ΠΙΑΤΩΝ
• Λαυράκι ταρτάρ με μελάνι σουπιάς & αφρό λεμονόχορτο• Ζεστό foie gras με καραβίδες & σάλτσα από κρασί Σάμος
• Σφυρίδα comfit σε ελαιόλαδο με αγκινάρα & chorizo
• Μους σοκολάτας Guanaja με raspberry
€55,00 κατ’ άτομο
Καλωσόρισμα με 1 ποτήρι σαμπάνια Deutz Brut Classic.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 89-93, Ξενοδοχείο Intercontinental Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 920 6777, 210 920 6981
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο Shawn James έρχεται στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία
«Επίλογος»: Ο Αλέξανδρος Γουργουλιός παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο στον Σταυρό του Νότου Club
Πόσο βάσιμο είναι το trend της skincare routine στο αεροπλάνο;
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 6 Νοεμβρίου
Το Παιδί Τραύμα μας προσφέρει Δεύτερη Ζωή στο Πλύφα
Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής σε ένα χριστουγεννιάτικο τουρ σε 5 πόλεις
Πρεμιέρες: Επιτέλους, η «Βουγονία» του Γιώργου Λάνθιμου βγαίνει στις αίθουσες
Coexistence, My Ass!: Φωτίζοντας με χιούμορ τα πιο σκοτεινά σημεία
Η Nefeli Walking Undercover live στο Underflow Record Store
Με αυτές τις σειρές θα “κολλήσουμε” τον Νοέμβριο