MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
02
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ξεπέρασε και τους Εκδικητές σε κέρδη στην παγκόσμια πρεμιέρα του ο Iron Man 3!

Ως μέλος της Dream Team των υπερηρώων στους Εκδικητές, ο Iron Man είχε σίγουρα μερίδιο στην τεράστια επιτυχία της συγκεκριμένης ταινίας. Αλλά και μόνος του τώρα τα καταφέρνει ακόμα καλύτερα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τεράστια κέρδη σημειώνει η πολυαναμενόμενη περιπέτεια Iron Man 3, η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στις ΗΠΑ, αλλά έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Με τα εισιτήρια που έκοψε παγκοσμίως η διάσημη περιπέτεια σημείωσε κέρδη το πρώτο ΠΣΚ της προβολής της τάξης των 195 εκατ. δολαρίων, ξεπέρασε ακόμα και τους Avengers (Εκδκητές). Στο ίδιο διάστημα οι Εκδικητές είχαν σημειώσει κέρδη  185 εκατ. δολάρια.

Το επίτευγμα του Iron Man 3 γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό, με δεδομένο ότι ακόμα δεν έχει ανέβει σε μεγάλες αγορές, όπως της Γερμανίας, της Ρωσίας και της Κίνας. Οι συντελεστές της ταινίας έχουν κάθε λόγο να περιμένουν ότι η ταινία τους θα σκίσει και όταν παιχτεί στους αμερικανικούς κινηματογράφους.

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Το Σόι Σου: Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε ρόλο – έκπληξη
Cine News
Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Οσκαρικό πάρτυ λήξης
Cine News
Υποψηφιότητες BAFTA 2026: Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο “One Battle After Another” και το “Sinners”
Cine News
Ο Brad Pitt έρχεται στην Ελλάδα για τη νέα του ταινία
Cine News
Poor Things: Σε ποιο κανάλι θα δούμε την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου;
Cine News
Το CINEphil_101 επιστρέφει για 2η χρονιά στο Ηράκλειο
Cine News
Όταν ο Ρέιφ Φάινς «πρόδωσε» τον νέο Βόλντεμορτ… κατά λάθος
Cine News
Ο Γιώργος Λάνθιμος κάνει ντεμπούτο στο Super Bowl – Η διαφήμιση που σκηνοθετεί (vid)
Cine News
Το τελευταίο νησί: Στον “αέρα” το τρέιλερ της νέας σειράς της ΕΡΤ
Cine News
Ο μήνας κλείνει με Bridgerton – Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Υποψηφιότητες Όσκαρ: Ο Τίμοθι Σαλαμέ “ισοφάρισε” το ρεκόρ του Μάρλον Μπράντο
Cine News
Βουγονία: Ποια βραβεία διεκδικεί η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου στα 98α Όσκαρ;