MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όπλο και ναρκωτικά βρέθηκαν στο πούλμαν του Justin Bieber σε περιοδεία

Ναρκωτικά και ένα όπλο αναισθητοποίησης ανακοίνωσε χτες ότι εντόπισε η σουηδική αστυνομία στο πούλμαν που χρησιμοποιούσε ο Justin Bieber κατά την τριήμερη περιοδεία του στη Στοκχόλμη.

Monopoli Team

Απ΄ ότι φαίνεται η περιοδεία του νεαρού Αμερικανού τραγουδιστή Justin Bieber στη Σουηδία δεν ξεκίνησε με θετικό τρόπο, καθώς λίγες μόνο ημέρες από την άφιξή του στην χώρα ξέσπασε και το πρώτο σκάνδαλο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης, η Σουηδική αστυνομία έκανε έλεγχο στο λεωφορείο που μετέφερε τον 19χρονο τραγουδιστή και την ομάδα του, το οποίο ήταν σταθευμένο έξω από το στάδιο που γινόταν η συναυλία, στη Στοκχόλμη. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο όχημα ξαιτίας μία παράξενης μυρωδιάς, και αποδείχθηκε τελικά ότι μέσα υπήρχε μικρή ποσότητα ναρκωτικών, που από ό,τι φαίνεται είναι χασίς. 

Ο Bieber βρισκόταν ήδη στη σκηνή όταν έγινε ο έλεγχος, αλλά μέσα στο λεωφορείο είχαν μείνει ορισμένοι συνεργάτες του. Ωστόσο, η αστυνομία  δεν θεώρησε κάποιον ως  ύποπτο. Πάντως, ο τραγουδιστής της ποπ εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, λέγοντας πως επρόκειτο για φήμες.

Επίσης, η πλευρά του τραγουδιστή δηλώνει ότι πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο πούλμαν και ότι ο τραγουδιστής δεν φέρει κάποια ευθύνη. Πάντως οι beliebers θεωρούν ότι πρόκειται για σκευωρία εναντίον του ειδώλου τους. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b