MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Να γιατί συνετρίβη η Ρεάλ!- Η καυτή σύντροφος του Ρονάλντο με μπικίνι (gallery)

Αν ψάχνει κανείς την αιτία της συντριβής της Ρεάλ Μαδρίτης από την Ντόρντμουντ, ας μην κουράζεται με τακτικές αναλύσεις και συστήματα ή στις κόντρες του Κασίγιας με τον Μουρίνιο, που έχουν διαλύσει τα αποδυτήρια της Βασίλισσας. Δεν φτάνει παρά να δει με μαγιό το μοντέλο του Sports Illustrated Irina Shayk και σύντροφο του μεγάλου αστεριού της Ρεάλ Κριστιάνο Ρονάλντο. Με τέτοια γυναίκα, που να έχει μυαλό για μπάλα και για Τσάμπιονς Λιγκ ο Ρονάλντο!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το διάσημο μοντέλο με την αξιοθαύμαστη ομορφιά και τις εντυπωσιακές αναλογίες, παίρνει το μυαλό όχι μόνο του Κριστιάνο, αλλά και όλου του αντρικού πληθυσμού.  
Irina-Shayk-in-Rio1
Κι επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει, η Irina βρέθηκε στο Ρίο κι έβγαλε μερικές φωτογραφίες με μαγιό, επηρεασμένες από το καρναβαλικό πνεύμα. Μαζί με τα σέξι μαγιό, η καλλονή εμφανίσθηκε με “φτερά και πούπουλα”, ακολουθώντας τις τάσεις του βραζιλιάνικου καρναβαλιού.

Άλλωστε, η Βραζιλία ήταν πάντα το κέντρο της μόδας σχετικά με τα μπικίνι. Επομένως, ένα μοντέλο, όπως η Irina Shayk, δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο μέρος για να φορέσει τα μαγιό της. 

Θυμίζουμε ότι το μοντέλο από την Ρωσία έκανε και μεγάλη διαφήμιση στην χώρα μας, την οποία επισκέφτηκε τις προάλλες. Παρευρέθηκε σε μεγάλο party στο Ακρωτήρι, όπου ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο. Στην συνέχεια η όμορφη Irina πήγε στα μπουζούκια μαζί με τον φίλο της Χάρη Σιανίδη και άλλους επώνυμους. Η αγαπημένη του Christiano Ronaldo άκουσε τα τραγούδια του Νίκου Βέρτη και έπαιξε λουλουδοπόλεμο, ενώ δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό της.

Το διάσημο μοντέλο του Sports Illustrated είπε πολύ καλά λόγια για την Ελλάδα, εν όψει της τουριστικής σεζόν: «Δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει κρίση εδώ. Είναι πολύ ωραίο, μοναδικό συναίσθημα να έρχεσαι σε μια χώρα και να νιώθεις έτσι. Ότι όλοι είναι τόσο θετικοί!» δήλωσε το μοντέλο στο Star.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου οι μετεγγραφές των πρωτοετών φοιτητών των Πανεπιστημίων
Art & Culture
Athens Baroque Festival: Το πάθος του μπαρόκ ζωντανεύει στην Αθήνα
Επίκαιρα
Διεθνής κατακραυγή για την επίθεση Ισραήλ στη Γάζα: “Σταματήστε τη σφαγή”
Art & Culture
Το ελληνικό περίπτερο της Μπιενάλε της Γάζας στον «Λόφο» της Κυψέλης
Αφιέρωμα
Στον αστερισμό του Ρόμπερτ Ρέντφορντ με 15 ταινίες
Επίκαιρα
Ξαναχτυπά επιδημία ιλαράς στις ΗΠΑ: 1 στους 6 γονείς αρνείται τα παιδικά εμβόλια
Επίκαιρα
8 στους 10 Έλληνες ανησυχούν ότι δεν αμείβονται δίκαια
Επίκαιρα
«Η Γάζα καίγεται»: Το Ισραήλ ξεκίνησε χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της Γάζας
Επίκαιρα
Ευρώπη: Ζημιές €43 δισ. από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του φετινού καλοκαιριού
Επίκαιρα
AI στα σχολεία: Νέο πιλοτικό πρόγραμμα με τη υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση
Επίκαιρα
«Πρεμιέρα» σε 6 περιοχές για τα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία
Επίκαιρα
Δύο χρόνια μετά τον Daniel – Έχει αλλάξει κάτι;