MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Απαγορεύονται οι επαγγελματίες φωτογράφοι από τις συναυλίες της Beyonce

Οι επαγγελματίες φωτογράφοι δεν θα μπορούν να απαθανατίσουν την Beyonce να φοράει την φόρμα του Έλληνα σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου με τα χιλιάδες Swarowski στις συναυλίες της. Ο λόγος είναι πως η Beyonce, πολύ προσεκτική για την εικόνα της πλέον, έχει πάρει τα μέτρα της, για να αποφύγει επανάληψη του φιάσκου του Superboal τον Φλεβάρη, όπου διάφορες μη κολακευτικές εικόνες της κυκλοφόρησαν στον Τύπο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της επιχείρησε να σβήσει κάποιες φωτογραφίες της Beyonce, που δεν την κολάκευαν από το internet, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αντί να σβηστούν οι φωτογραφίες, ξαφνικά βρέθηκαν δημοσιευμένες παντού. 

Η απάντηση από τις δημόσιες σχέσεις της τραγουδίστριας ήταν πολύ σκληρή. Άφησε να κυκλοφορήσουν μόνο δύο φωτογραφίες της ντίβας για την νέα της περιοδεία. Επίσης, δεν δίνει άδεια πλέον σε επαγγελματίες φωτογράφους να τραβούν φωτογραφίες στις αυναυλίες της. 

Έτσι δεν θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφίσουν την Beyonce με την φόρμα του Βρεττού Βρεττάκου. Θυμίζουμε ότι ο έλληνας σχεδιαστής δημιούργησε  για την τραγουδίστρια μία μπλε, κεντημένη με κρύσταλλα Swarowski, ολόσωμη φόρμα καθώς και μία δεύτερη με ανοίγματα στη μέση και στους γοφούς. Επίσης του Βρεττού Βρεττάκου ήταν και οι φόρμες του μπαλέτου που την πλαισίωναν.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b