MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παρατείνεται ο “Επιθεωρητής” στο θέατρο Ακροπόλ

Παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 19 Μαΐου η παράσταση «Ο Επιθεωρητής» στο θέατρο Ακροπόλ, σε σκηνοθεσία Σπύρου Α. Ευαγγελάτου.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Ο επιθεωρητής του Νικολάι Γκόγκολ, θεωρείται ένα από τα κορυφαία έργα της ρωσικής λογοτεχνίας. Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται σε μια μακρινή επαρχιακή πόλη της Ρωσίας. Ο διεφθαρμένος διοικητικός μηχανισμός τρομοκρατείται όταν μαθαίνει ότι θα έρθει ο Κρατικός Επιθεωρητής, για έλεγχο. Κι ένας φαντασμένος νεαρός, ο πρωτευουσιάνος Χλιεστακόφ, που ξέμεινε χωρίς λεφτά στο ξενοδοχείο της επαρχίας, εκλαμβάνεται ως επιθεωρητής, ενώ είναι απλά ένας έκλυτος απατεωνίσκος που αρέσκεται να παριστάνει την μεγάλη προσωπικότητα. Η παρεξήγηση αυτή γίνεται η αιτία για συναρπαστικές κωμικές καταστάσεις και παρεξηγήσεις, αλλά και να αναδείξει την βλακεία και την ελαστική ηθική των υψηλά ιστάμενων.

Στο ρόλο του Χλεστακώφ είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ενώ τον Έπαρχο ενσαρκώνει ο Γιώργος Αρμένης. Παιζουν ακόμα η Αριέττα Μουτούση, ο Μιχάλης Μητρούσης, η Δανάη Σκιάδη, ο Θόδωρος Κατσαφάδος κα.

Ώρες παραστάσεων: κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 8 μ.μ., Παρασκευή, στις 9 μ.μ., Σάββατο, στις 6 και στις 9 μ.μ., και Κυριακή, στις 7 μ.μ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση
Διαβάστε Κριτική της παράστασης

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b