MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

LifeProof frē for iPhone 5 – Η καθημερινή αδιάβροχη θήκη σου

Ποδηλασία; Κολύμπι; Snowboard; Ιστιοπλοΐα; Ασχολείσαι αλήθεια με όλα αυτά; Και δεν φέρεις κανένα “σημάδι” στο κινητό σου; Αν το proof σου είναι η LifeProof, τότε κολυμπάς ελεύθερα στα βαθιά νερά, χωρίς κανένα φόβο.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Με την αδιάβροχη θήκη LifeProof frē for iPhone 5 (υπάρχει και αντίστοιχη για 4/4s) απολαμβάνεις την ελευθερία του να είσαι παντού και να κάνεις σχεδόν τα πάντα, παρέα με τo αγαπημένo σου smartphone. Water proof, dirt proof, snow proof και shock proof προστασία, είναι οι μόνες “αποδείξεις” που χρειάζεσαι.

Η LifeProof frē for iPhone 5 (69£) είναι πραγματικά μια στιλάτη, minimal θήκη με δυνατά στοιχεία: πιο λεπτή, πιο εύχρηστη, πιο ελαφριά, πιο δυνατή και πιο ισχυρή από ποτέ. Και έχει πλέον διάφανο παραθυράκι στην πλάτη για το Apple Logo, άρα πόσο πιο όμορφη να την πεις;.

lifeproof-fre-iphone5Με ανασχεδιασμένες και τις θύρες ηχείων για να αποδώσει τη μέγιστη ακουστική έξοδο και καθαρότητα ήχου, η θήκη καλύπτει την οθόνη με ένα ενσωματωμένο διαφανές protector και η υπόλοιπη κατασκευή ασφαλίζει όλα τα κουμπιά και τις υποδοχές. Αυτό σημαίνει πλήρη προστασία για το Sleep / Wake button, το volume, το ringer και το Home. Η Lifeproof αντέχει για μέχρι 30 λεπτά μακροβούτι στα 2 μέτρα και είναι σχεδιασμένη για την καθημερινή χρήση. Το μόνο ενοχλητικό, ίσως στην περίπτωση που δεν χρησιμοποιείς apple ακουστικά και δεν είσαι στον βυθό, ότι θα πρέπει να ξεβιδώνεις το υδατοστεγές πώμα για να βιδώσεις έπειτα το συμπεριλαμβανόμενο 3,5 χιλιοστών προσαρμογέα, κάθε φορά που θα θέλεις να συνδέσεις ένα ζευγάρι ακουστικά στο γυμναστήριο ή οπουδήποτε. Πέρα από αυτό όμως είναι η μόνη θήκη με waterproofness που σε αφήνει να φορτίσεις το κινητό σου, ενώ αυτό παραμένει στην θήκη. In any case, το iPhone σου είναι ασφαλές και αυτό μετράει.

Πηγή: gadgetografo.gr

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b